Logo_rijkswaterstaat_logo

De snelweg A2 tussen knooppunt Leenderheide en oprit (35) Leende is afgesloten van vrijdag 1 mei 21.00 tot maandag 4 mei 05.00 uur voor het doorgaande verkeer richting Maastricht. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Dit meldt Rijkswaterstaat.

De tussenliggende op- en afritten van de snelweg A2 zijn eveneens afgesloten in de richting van Maastricht. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen werkzaamheden A2

Van vrijdag 1 mei 21.00 tot maandag 4 mei 05.00 uur is de snelweg A2 tussen knooppunt Leenderheide en afrit (35) Leende richting Maastricht afgesloten op de op- en afrit (34) Valkenswaard en de oprit (35) Leende.

Omleidingsroutes werkzaamheden A2

Het verkeer komende vanuit Utrecht en Rotterdam in de richting van Maastricht wordt als volgt omgeleid: volg bij knooppunt Deil de snelweg A15 richting Arnhem/Nijmegen, volg de A15 tot knooppunt Valburg, ga ter hoogte van knooppunt Valburg over op de snelweg A50 richting Eindhoven, neem de snelweg A73 ter hoogte van knooppunt Ewijk, volg de A73 richting Maastricht.

Het verkeer komende vanuit Arnhem richting Maastricht wordt als volgt omgeleid: volg de A50 tot knooppunt Ewijk, ga ter hoogte van knooppunt Ewijk over op de A73 richting Nijmegen, volg bij knooppunt Neerbosch de A73 richting Venlo.

Het verkeer komende vanuit ’s-Hertogenbosch en Eindhoven richting Maastricht wordt als volgt omgeleid: volg de A2 tot knooppunt Leenderheide, ga ter hoogte van knooppunt Leenderheide over op de snelweg A67 richting Venlo, volg de A67 tot knooppunt Zaarderheiken, ga ter hoogte van Zaarderheiken verder op de A73 richting Maastricht.

Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Door: Nationale Transportgids