Logo_transport_compleet_logo

Kort nadat wij gisteren meldden dat Transport Compleet in Hardenberg op 24, 25 en 26 maart ondanks het coronavirus gewoon door zou gaan, bracht organisator Easyfairs het nieuws naar buiten dat de transportbeurs toch wordt uitgesteld. Transport Compleet wordt verplaatst naar 1, 2 en 3 december. Dit melden Transport Compleet en Easyfairs.

“In samenspraak met exposanten en partners hebben wij besloten Transport Compleet op een later moment dit jaar plaats te laten vinden. De vakbeurs zou aanvankelijk doorgaan, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Echter zien we sinds deze week een duidelijke koerswijziging in de richtlijnen binnen de sector met betrekking tot het bezoeken en deelnemen aan beurzen. Onze exposanten en partners steunen ons besluit en hebben aangegeven mee te verplaatsen”, aldus Floris Valk, Head of Events Automotive & Transport van Easyfairs.

Kwaliteit en veiligheid

Een deel van het besluit heeft te maken met het teruglopende aantal bezoekersregistraties. Daardoor vreest Easyfairs niet de gebruikelijke kwaliteit van de beurs te kunnen waarmaken. Gezondheid en veiligheid blijven echter wel het belangrijkste: “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de controle van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Transport Compleet door te laten gaan op de oorspronkelijke data en hebben wij besloten om het event te verplaatsen. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop.”

Door: Nationale Transportgids