Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Vink Holding B.V.

Vink Holding B.V.
apartment Valkseweg 62, 3771 RG Barneveld

Vink, een gevestigde naam sinds 1927, staat bekend als uw vertrouwde partner voor grondstoffen en transport in de regio Barneveld. Al bijna een eeuw lang ondersteunen we bedrijven bij uitbreidingen, bouwprojectenen vernieuwingen. Onze toewijding ligt in het leveren van grondstoffen, regelen van afvalverwerking en verzorgen van diverse transportdiensten, waardoor onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Of het nu gaat om kleine stappen of grote ambities, bij Vink streven we ernaar om onze klantenvooruit te helpen.

In de kern van Vink ligt een diepgewortelde expertise, gekoppeld aan een praktische aanpak en een nuchtere,doelgerichte mentaliteit. Onze focus ligt op het zien van mogelijkheden en het bieden van flexibele oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om afvalbeheer, grondstoffenlevering, transport of containerdiensten, we streven altijd naar betrouwbaarheid en een uitmuntende dienstverlening.

Bij Vink vinden we het belangrijk om een omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien. Of je nupraktisch bent ingesteld of liever achter een bureau werkt, bij ons is er ruimte voor diverse rollen. We bieden mogelijkheden voor ontwikkeling en groei, waaronder programma's waarin je kunt leren terwijl je werkt (BBL). Vink biedt niet alleen ondersteuning aan bedrijven, maar ook aan individuen om te groeien en te gedijen binnen onze diverse werkzaamheden.

https://www.youtube.com/watch?v=KPM-oMtsUMM
0342 - 406 406
info@vink.nl
https://vink.nl
Valkseweg 62, 3771 RG Barneveld