Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Vepco Transport BV

Vepco Transport BV

Vepco Transport BV is dé dynamische transport-hub op de Moerdijk, gespecialiseerd in duurzaam containervervoer. Met een strategische ligging tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, verbindt Vepco het achterland met haventerminals en inland terminals. 

Naast efficiënt transport biedt Vepco volledige ontzorging bij FYCO-inspecties, gasmetingen en ventilatie. Duurzaamheid staat centraal, met gebruik van breek-chassis en LZV voor schonere omstandigheden. Mobiele meetapparatuur en snelle afzuiginstallaties garanderen veilige en vlotte inspecties.

Flexibiliteit kenmerkt Vepco met twee depots op de Maasvlakte en de Moerdijk. Deze strategisch gelegen opslagfaciliteiten verminderen demurrage & detention kosten. Bewaakte depots met Reefer-aansluitingen bieden ook gekoelde containeropslag.

De vloot van ruim 60 vrachtwagens en 10 terminaltrekkers, inclusief vaste charters, waarborgt flexibiliteit en kwaliteit. De integratie van boardcomputers, GPS, en een hoogwaardig TMS-systeem zorgt voor efficiëntie en nauwkeurige planning.

Vepco onderscheidt zich door duurzaamheid, ontzorging, flexibele opslag, en geïntegreerde logistieke oplossingen, waarmee het een innovatieve kracht is in de wereld van containervervoer

https://www.youtube.com/watch?v=S0qG_0B3gz8
085 484 32 00
administratie@vepco.nl
https://www.facebook.com/Vepcotransport
https://www.instagram.com/vepco_transport_bv
https://www.vepco.nl
Fazantweg 2, 4791 RR Klundert