Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

5 tips voor het kopen van uw elektrische roldeur.

Door Van onze klanten
schedule 7 min
location_on [xx]km
roldeur
U staat op het punt om een elektrische roldeur aan te schaffen. Maar welke leverancier is betrouwbaar? En hoe voorkomt u een miskoop? Bij uw zoektocht naar de juiste deur komt u allerlei mogelijkheden en opties tegen. Wij helpen u graag op weg met deze tips.
  1. Investeer in kwaliteit 

Het is verleidelijk om voor de goedkoopste optie te gaan. Begrijpelijk, maar vaak leidt dit op lange termijn tot hogere kosten. Lage offertes kunnen misleidend zijn of resulteren in deuren van mindere kwaliteit. Let op verborgen kosten voor installatie en onderhoud. Vraag om u heen naar ervaringen met leveranciers of merken die worden aangeboden, of kijk of er online reviews beschikbaar zijn.

  1. Controleer wat inbegrepen is. 

Bekijk zorgvuldig wat er allemaal is opgenomen in de prijs van de offerte. Montagekosten zouden duidelijk vermeld moeten zijn. Ontbreken deze details, dan kan dit wijzen op betrouwbaarheidsproblemen bij de leverancier. Dubbelcheck ook de afmetingen en bedieningsopties, zoals de aanwezigheid van een afstandsbediening.

  1. Nauwkeurige metingen 

Het correct opmeten van de deuropening vereist precisie. Meet op verschillende plekken en vergeet niet de boven- en zijruimtes, voor de juiste afmeting van de elektrische roldeur en de omliggende onderdelen. Professionele deurenbedrijven bieden veelal gratis inmeetservices om fouten te voorkomen.

  1. Onderhoudsbehoeften 

Informeer naar het onderhoud van de elektrische roldeur. Vraag bijvoorbeeld naar aanwezige balansveren, die regelmatig onderhoud en vervanging vereisen. Zorg ervoor dat de leverancier onderhoudsdiensten aanbiedt en duidelijke tarieven en planningen hanteert. 

  1. Storingen en Garantie

Zit er garantie op de deur? Controleer de voorwaarden voor de garantie. Ga ook na hoe de leverancier omgaat met storingen. Kunt u 24-uur per dag, 7 dagen per week een storingsdienst bellen? Geven zij garanties af over de aanrijtijd en kosten voor het oplossen van de storing? 

  1. Levertijd en planning 

Vraag altijd naar de geschatte levertijd en beschikbaarheid van monteurs. Door huidige omstandigheden kan de montage aanzienlijk vertraagd worden. Als tijd cruciaal is, kan dit een belangrijke factor zijn bij de keuze van een leverancier.

Bij de aankoop van elektrische roldeuren geldt, zoals bij elke aanschaf, neem de tijd, inspecteer de offerte grondig en vergelijk zowel prijs als product. Voel u vrij om elders informatie in te winnen als u zich niet comfortabel voelt bij een aanbieder, aangezien u waarschijnlijk een langdurige samenwerking aangaat.

Voor compacte, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke elektrische roldeuren (zonder balansveren) kunt u terecht bij Rolflex. Het vakkundige montageteam zorgt voor installeren, onderhouden en repareren van uw roldeur. Bezoek www.rolflex.com voor meer informatie en plan direct een bezoek in van een verkoopmanager.

24 juni '24 (12:40)

Waaraan voldoet een goed vrachtwagenzeil?

Een goed vrachtwagenzeil is essentieel voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen. Of het nu gaat om bescherming tegen weersinvloeden, het waarborgen van de veiligheid van de lading, of het voldoen aan wettelijke eisen, een kwalitatief hoogwaardig vrachtwagenzeil speelt een cruciale rol.

07 mei '24 ( 8:14)

Vrachtwagenzeil op maat: de beste bescherming voor uw voertuig

Wanneer u een lading vervoert met een vrachtwagen is het belangrijk dat de vracht goed beschermt is. U wilt natuurlijk niet dat de vracht beschadigd wordt tijdens transport. Beschadigd transport zorgt voor vervelende complicaties die u liever vermijdt. Daarom is het belangrijk om de vracht goed te beschermen door middel van een vrachtwagenzeil. Naast dat een vrachtwagenzeil bescherming biedt voor uw vracht, zien ze er ook nog eens mooi uit als u ze op maat laat maken bij een zeilmakerij. Compleet afgestemd op uw wensen kunt u rondrijden met uw merk of organisatie op het voertuig. Wilt u meer weten over vrachtwagenzeilen? Wij vertellen u graag meer!

30 april '24 ( 8:28)

Ondernemer? Zo helpt een professionele warehousing service jouw bedrijf te groeien!

Beheer je een webshop, winkel of andere onderneming met een voorraad aan producten? Klein of groot: een veilige, betrouwbare warehousing service is eenmustvoor het succes van jouw bedrijf. Zo’n service slaat niet alleen jouw waardevolle spullen op, maar biedt ook uitgebreide logistieke ondersteuning zoals fulfilment, orderpicking en distributie. Benieuwd hoe een warehousing partner jouw onderneming kan helpen? Lees dan snel verder. 

24 april '24 (16:25)

Hoe kies je de juiste heftruck of reachtruck voor jouw bedrijf?

Het kiezen van de juiste heftruck is van groot belang voor de efficiëntie en productiviteit binnen jouw bedrijf. Elke heftruck heeft specifieke eigenschappen die hem geschikt maken voor bepaalde taken en werkomgevingen. Of je nu op zoek bent naar een model voor zware ladingen of een wendbare reachtruck voor smalle gangen, het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken die past bij de behoeften van jouw bedrijf. In deze blog bespreken we verschillende modellen heftrucks en reachtrucks, met een focus op capaciteit, kostenefficiëntie en toepassingsgebied.

23 april '24 ( 8:16)

Bescherm uw voertuig met vrachtwagenzeilen op maat

Het is enorm belangrijk om uw vrachtwagen en de lading goed te beschermen tijdens transport. Door de juiste bescherming voorkomt u schade aan uw vrachtwagen of de lading en beschermt u de vracht tegen diefstal.

16 april '24 (12:56)

Verbetering van de distributie van voedsel en dranken met Flexitank-technologie

Vloeibare producten voor de voedingsindustrie vervoeren kan een uitdaging zijn. Kruisbesmetting, reiniging van tanks en kosteneffectief en efficiënt transport zijn van groot belang in de voedingsindustrie. KriCon Group BV is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare bulkgoederen met ISO-tanks/tank container, met een wereldwijd netwerk van kantoren en agentschappen.

05 april '24 (13:58)

De beste uitjes in Nederland voor het hele gezin

Nederland zit vol met leuke, educatieve en ontspannende activiteiten die perfect zijn voor gezinnen. Of je nu de natuur ingaat, cultuur wilt opsnuiven of op avontuur wilt gaan, er is voor elk wat wils. Ontdek verschillende topactiviteiten voor het hele gezin in Nederland. Dat wordt gegarandeerd een leuk gezinsuitje!

05 april '24 (13:24)

De technologische toekomst van slimme steden

De opkomst van slimme steden belooft een revolutie in de manier waarop we leven, werken en met onze omgeving omgaan. Deze blog verkent de rol van technologie in het vormgeven van slimme steden, met een focus op duurzaamheid.

15 februari '24 (12:15)

Het traject naar het behalen van een vrachtwagen rijbewijs

Het behalen van een vrachtwagen rijbewijs is een proces dat zowel toewijding als praktijk vereist. In Nederland zijn er verschillende soorten rijbewijzen voor het besturen van vrachtwagens, elk met zijn eigen vereisten en toepassingen. Voor aspirant-vrachtwagenchauffeurs is het essentieel om te begrijpen hoe lang het traject duurt en welke stappen er nodig zijn om succesvol een vrachtwagen rijbewijs te behalen. Bovendien speelt de keuze van een rijschool een cruciale rol in dit proces, waarbij www.verkeersschoolwesseldijk.nl zich als marktleider onderscheidt op het gebied van vrachtwagen rijbewijzen.