Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

5 tips voor het kopen van uw elektrische roldeur.

Door Van onze klanten
schedule 7 min
location_on [xx]km
roldeur
U staat op het punt om een elektrische roldeur aan te schaffen. Maar welke leverancier is betrouwbaar? En hoe voorkomt u een miskoop? Bij uw zoektocht naar de juiste deur komt u allerlei mogelijkheden en opties tegen. Wij helpen u graag op weg met deze tips.
 1. Investeer in kwaliteit 

Het is verleidelijk om voor de goedkoopste optie te gaan. Begrijpelijk, maar vaak leidt dit op lange termijn tot hogere kosten. Lage offertes kunnen misleidend zijn of resulteren in deuren van mindere kwaliteit. Let op verborgen kosten voor installatie en onderhoud. Vraag om u heen naar ervaringen met leveranciers of merken die worden aangeboden, of kijk of er online reviews beschikbaar zijn.

 1. Controleer wat inbegrepen is. 

Bekijk zorgvuldig wat er allemaal is opgenomen in de prijs van de offerte. Montagekosten zouden duidelijk vermeld moeten zijn. Ontbreken deze details, dan kan dit wijzen op betrouwbaarheidsproblemen bij de leverancier. Dubbelcheck ook de afmetingen en bedieningsopties, zoals de aanwezigheid van een afstandsbediening.

 1. Nauwkeurige metingen 

Het correct opmeten van de deuropening vereist precisie. Meet op verschillende plekken en vergeet niet de boven- en zijruimtes, voor de juiste afmeting van de elektrische roldeur en de omliggende onderdelen. Professionele deurenbedrijven bieden veelal gratis inmeetservices om fouten te voorkomen.

 1. Onderhoudsbehoeften 

Informeer naar het onderhoud van de elektrische roldeur. Vraag bijvoorbeeld naar aanwezige balansveren, die regelmatig onderhoud en vervanging vereisen. Zorg ervoor dat de leverancier onderhoudsdiensten aanbiedt en duidelijke tarieven en planningen hanteert. 

 1. Storingen en Garantie

Zit er garantie op de deur? Controleer de voorwaarden voor de garantie. Ga ook na hoe de leverancier omgaat met storingen. Kunt u 24-uur per dag, 7 dagen per week een storingsdienst bellen? Geven zij garanties af over de aanrijtijd en kosten voor het oplossen van de storing? 

 1. Levertijd en planning 

Vraag altijd naar de geschatte levertijd en beschikbaarheid van monteurs. Door huidige omstandigheden kan de montage aanzienlijk vertraagd worden. Als tijd cruciaal is, kan dit een belangrijke factor zijn bij de keuze van een leverancier.

Bij de aankoop van elektrische roldeuren geldt, zoals bij elke aanschaf, neem de tijd, inspecteer de offerte grondig en vergelijk zowel prijs als product. Voel u vrij om elders informatie in te winnen als u zich niet comfortabel voelt bij een aanbieder, aangezien u waarschijnlijk een langdurige samenwerking aangaat.

Voor compacte, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke elektrische roldeuren (zonder balansveren) kunt u terecht bij Rolflex. Het vakkundige montageteam zorgt voor installeren, onderhouden en repareren van uw roldeur. Bezoek www.rolflex.com voor meer informatie en plan direct een bezoek in van een verkoopmanager.

15 februari '24 (12:15)

Het traject naar het behalen van een vrachtwagen rijbewijs

Het behalen van een vrachtwagen rijbewijs is een proces dat zowel toewijding als praktijk vereist. In Nederland zijn er verschillende soorten rijbewijzen voor het besturen van vrachtwagens, elk met zijn eigen vereisten en toepassingen. Voor aspirant-vrachtwagenchauffeurs is het essentieel om te begrijpen hoe lang het traject duurt en welke stappen er nodig zijn om succesvol een vrachtwagen rijbewijs te behalen. Bovendien speelt de keuze van een rijschool een cruciale rol in dit proces, waarbij www.verkeersschoolwesseldijk.nl zich als marktleider onderscheidt op het gebied van vrachtwagen rijbewijzen.

21 november '23 (14:24)

Een koeriersdienst inschakelen? Hierop moet je letten

Van het verhuizen van je inboedel naar een andere woning tot het grootschalig transport van goederen in functie van je bedrijf, een goede koeriersdienst is in verschillende situaties een uitkomst. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat je zomaar op de eerste de beste koeriersdienst moet vertrouwen als je spullen wilt vervoeren. Hieronder vind je enkele handige tips om de juiste keuze te maken.

19 oktober '23 (15:44)

De voordelen van met een huurauto op vakantie

Wil je graag met de auto op vakantie, maar beschik je niet over een dusdanige kwalitatieve auto, dat een nieuwe auto kopen eigenlijk de enige optie is om veilig naar bijvoorbeeld het zuiden van Spanje te kunnen rijden? Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer opties en hoef je dus niet direct een kapitaal uit te geven omdat je een nieuwe auto nodig hebt. Zo behoort het huren van een auto tot de mogelijkheden, maar kun je er ook gewoon voor kiezen om met het vliegtuig naar je bestemming te vliegen om daar vervolgens op het vliegveld je gehuurde auto in te laden en direct te kunnen vertrekken. Het huren van een auto doe je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel online bij Easyterra. Easyterra is actief in meerdere landen en staat garant voor service, kwaliteit en altijd de beste prijs. Omdat lang niet iedereen de voordelen van een vakantie met de auto ziet en zich vooral druk maakt om de vaak meer dan 10 uur die je moet rijden, hebben wij de voordelen voor je op een rijtje gezet.

16 oktober '23 ( 9:51)

Urenregistratie- en personeelsplanning voor de transport

De transportsector draait om precisie, snelheid en flexibiliteit. Hiervoor is een strakke en tegelijktijdig flexibele personeelsplanning nodig. Het slim inzetten van middelen en personeel is cruciaal voor het behalen van deadlines, het minimaliseren van stilstand en het optimaliseren van de winstgevendheid. In dit artikel ontdek personeelsplanning software niet alleen werkuren bijhoudt, maar een bijzonder grote rol speelt in de bedrijfsprocessen van de transportwereld.

14 augustus '23 (15:18)

Dit moet je weten als je een auto of autotransporter gaat huren

Als je een auto, bestelbus of autotransporter wilt huren, dan lees je hieronder waar je op moet letten. Ook wordt uitgelegd wat er anders is aan het rijden met een autotransporter.

01 juni '23 (13:35)

Ad Dollevoet BV neemt vijf nieuwe trekkers in gebruik

Eind september heeft Ad Dollevoet B.V. wederom een mooie aanschaf gedaan van 5 nieuwe DAF XG trekkers.

14 maart '23 (16:04)

Diensten van TransportPartner

De diensten van TransportPartner variëren in verschillende categorieën. Als bemiddelaar in het transport zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de transportwereld, weten wij precies hoe wij jouw transport optimaal kunnen laten verlopen. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw gebied geholpen kan worden. De diensten van TransportPartner kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: 

  Voor alle vragen over transport hebben wij het juiste antwoord. In dit artikel vind je een overzicht van de diensten van TransportPartner en wat wij te bieden hebben binnen deze categorieën. 

  14 maart '23 (16:04)

  Samenwerken met TransportPartner

  Samenwerken met TransportPartner betekent makkelijk en snel jouw zendingen versturen. Wij zijn een transportbedrijf, ontstaan uit een samenwerking van vier professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw transport goed en snel wordt verzonden en afgeleverd. Samenwerken met TransportPartner brengt een groot en ruim netwerk met zich mee. Hierdoor vinden wij altijd de gepaste oplossing, ook als je bijvoorbeeld bijzondere vracht wilt transporteren. Niks is te complex voor ons. Wij zorgen voor betrouwbaar en snel transport. De transportsector kent helaas obstakels. Samenwerken met TransportPartner zorgt ervoor dat jij altijd de juiste optie kiest. Wij bieden transportoplossingen binnen de volgende categorieën: Vracht, Koerierdiensten en Maatwerk & Expertise. Bij TransportPartner vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en het nakomen van afspraken. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Alle transporteurs moeten een onderzoek invullen waardoor hun kwaliteit getest wordt. Wij regelen jouw transportzaken en jij focust je op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het logistieke gedeelte ligt in onze handen. Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Doordat wij zelf geen transport uitvoeren, kunnen wij ons compleet focussen op jouw logistiek.

  07 maart '23 (15:14)

  Wat is een tankpas en wat zijn de voordelen?

  Een tankpas werkt heel simpel en efficiënt. Het is een pas die geregistreerd staat op de naam van jouw bedrijf. Je werknemers kunnen met deze pas tanken. Na het tanken betaal je niet met een creditcard of bankpas, maar met je tankpas. Aan het eind van de afgesproken periode ontvang je een factuur van alles wat er met die pas getankt is. Een pas is voordelig en brengt voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Vaak kan een tankpas gebruikt worden door heel Nederland bij elk soort tankstation. De werknemer hoeft niet meer te betalen. Het bedrijf krijgt een volledig overzicht per (afgesproken) periode. Wel zijn er veel verschillende soorten tankpassen. Het is wel belangrijk om goed uit te zoeken welke pas het best bij jouw bedrijf past. Er zijn passen die alleen maar bij bepaalde tankstations gebruikt kunnen worden.