Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Sport bh ook uitkomst bij het fietsen

Door Johanne Levinsky
schedule 8 min
location_on [xx]km
Sport bh ook uitkomst bij het fietsen
Afhankelijk van welke tak van fietsen je beoefent, wordt fietsen beschouwd als een sport met relatief weinig impact. Dit geldt vooral voor de weg, maar als je gaat mountainbiken, veld- of gravel rijden kan het wat hobbeliger zijn. Het kan prettig zijn om wat extra steun te hebben. Een goede maximizer bh kan een wereld van verschil maken. Waar moet je rekening mee houden bij aankoop?

Impact niveaus

Bij het kiezen van een sportbeha moet je bepalen hoeveel impact de sport heeft waarvoor je hem gaat gebruiken. Hieronder volgt een korte uitleg van de impact niveaus en de soorten sporten die deze impact veroorzaken. Lage impact: dit zijn sporten met activiteiten die minimale fysieke beweging van het hele lichaam gebruiken (of in ieder geval langzamere beweging) en die op hun beurt minder stuiteren. Dit kan lijken op yoga, zwemmen, tai chi, wandelen, bergbeklimmen en roeien. Gemiddelde impact: Matige fysieke activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijde. Deze omvatten iets meer of snellere beweging dan lage-impact sporten. Hoge impact: hoge -impact activiteiten zijn activiteiten die veel strenger zijn met veel snelle bewegingen, zoals hardlopen, dansen, tennis of gymnastiek.

Soorten bh’s en ondersteuning

Voor fietsen op de weg, dat weinig schokken met zich meebrengt, zal een beha met lage of gemiddelde impact of zelfs een compressiebeha comfortabeler zijn dan een beperkende beha met hoge impact. Voor mountainbiken kan de extra ondersteuning van een hoge-impact of hardloop-type sport bh welkom zijn.  Compressie: Dit type sport bh heeft geen aparte cups en wordt meestal over het hoofd getrokken. Ze zijn er met of zonder sluiting aan de achterkant en worden vaak gebruikt voor sporten met een lage tot gemiddelde impact of voor mensen met een kleinere buste. Ingekapselde: een ingekapselde sportbh wordt vaak gebruikt voor activiteiten met een hoge impact, omdat ze een goede ondersteuning bieden dankzij hun ingebouwde cups. Ze hebben meestal een sluiting aan de achterkant om een goede pasvorm te garanderen. Beugel: deze kunnen worden gebruikt in beha's die meer ondersteuning bieden, omdat deze cups kunnen creëren, de buste scheiden en definiëren, waardoor de bh ze op hun plaats kan houden. Zonder beugel: ook wel bekend als 'mono'-bh's omdat ze de buste niet scheiden. Deze sport bh's kunnen gemaakt zijn van dikkere en minder rekbare stof om het gebrek aan structuur in de vorm van de beha te compenseren. Je hebt ook nog een elomi bh met voorsluiting. Deze zijn makkelijk bij activiteiten waarbij je op je rug ligt, of als je zelf niet goed bij je rug kan of gewoon makkelijk je bh wilt kunnen openen.

Materialen

Een sportbh ondersteunt niet alleen de buste, maar moet zweet effectief van het lichaam afvoeren om schuren en afkoeling door overtollig vocht te voorkomen. Ze worden direct op de huid gedragen en zijn vaak gemaakt van materialen als polyester, nylon, spandex en merino. Katoen kan het beste worden vermeden omdat het vocht vasthoudt, wat bijdraagt aan schuren en een koud gevoel en zonder de mate van rek en compressie die nodig is om de buste effectief te ondersteunen. Dus, ga je binnenkort lekker op de e-bike? Let dan op het soort bh dat je gaat dragen. Het kan een enorm verschil maken!

29 november '23 (13:36)

5 tips voor het kopen van uw elektrische roldeur.

U staat op het punt om een elektrische roldeur aan te schaffen. Maar welke leverancier is betrouwbaar? En hoe voorkomt u een miskoop? Bij uw zoektocht naar de juiste deur komt u allerlei mogelijkheden en opties tegen. Wij helpen u graag op weg met deze tips.

21 november '23 (14:24)

Een koeriersdienst inschakelen? Hierop moet je letten

Van het verhuizen van je inboedel naar een andere woning tot het grootschalig transport van goederen in functie van je bedrijf, een goede koeriersdienst is in verschillende situaties een uitkomst. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat je zomaar op de eerste de beste koeriersdienst moet vertrouwen als je spullen wilt vervoeren. Hieronder vind je enkele handige tips om de juiste keuze te maken.

19 oktober '23 (15:44)

De voordelen van met een huurauto op vakantie

Wil je graag met de auto op vakantie, maar beschik je niet over een dusdanige kwalitatieve auto, dat een nieuwe auto kopen eigenlijk de enige optie is om veilig naar bijvoorbeeld het zuiden van Spanje te kunnen rijden? Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer opties en hoef je dus niet direct een kapitaal uit te geven omdat je een nieuwe auto nodig hebt. Zo behoort het huren van een auto tot de mogelijkheden, maar kun je er ook gewoon voor kiezen om met het vliegtuig naar je bestemming te vliegen om daar vervolgens op het vliegveld je gehuurde auto in te laden en direct te kunnen vertrekken. Het huren van een auto doe je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel online bij Easyterra. Easyterra is actief in meerdere landen en staat garant voor service, kwaliteit en altijd de beste prijs. Omdat lang niet iedereen de voordelen van een vakantie met de auto ziet en zich vooral druk maakt om de vaak meer dan 10 uur die je moet rijden, hebben wij de voordelen voor je op een rijtje gezet.

16 oktober '23 ( 9:51)

Urenregistratie- en personeelsplanning voor de transport

De transportsector draait om precisie, snelheid en flexibiliteit. Hiervoor is een strakke en tegelijktijdig flexibele personeelsplanning nodig. Het slim inzetten van middelen en personeel is cruciaal voor het behalen van deadlines, het minimaliseren van stilstand en het optimaliseren van de winstgevendheid. In dit artikel ontdek personeelsplanning software niet alleen werkuren bijhoudt, maar een bijzonder grote rol speelt in de bedrijfsprocessen van de transportwereld.

14 augustus '23 (15:18)

Dit moet je weten als je een auto of autotransporter gaat huren

Als je een auto, bestelbus of autotransporter wilt huren, dan lees je hieronder waar je op moet letten. Ook wordt uitgelegd wat er anders is aan het rijden met een autotransporter.

01 juni '23 (13:35)

Ad Dollevoet BV neemt vijf nieuwe trekkers in gebruik

Eind september heeft Ad Dollevoet B.V. wederom een mooie aanschaf gedaan van 5 nieuwe DAF XG trekkers.

14 maart '23 (16:04)

Diensten van TransportPartner

De diensten van TransportPartner variëren in verschillende categorieën. Als bemiddelaar in het transport zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de transportwereld, weten wij precies hoe wij jouw transport optimaal kunnen laten verlopen. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw gebied geholpen kan worden. De diensten van TransportPartner kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: 

  Voor alle vragen over transport hebben wij het juiste antwoord. In dit artikel vind je een overzicht van de diensten van TransportPartner en wat wij te bieden hebben binnen deze categorieën. 

  14 maart '23 (16:04)

  Samenwerken met TransportPartner

  Samenwerken met TransportPartner betekent makkelijk en snel jouw zendingen versturen. Wij zijn een transportbedrijf, ontstaan uit een samenwerking van vier professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw transport goed en snel wordt verzonden en afgeleverd. Samenwerken met TransportPartner brengt een groot en ruim netwerk met zich mee. Hierdoor vinden wij altijd de gepaste oplossing, ook als je bijvoorbeeld bijzondere vracht wilt transporteren. Niks is te complex voor ons. Wij zorgen voor betrouwbaar en snel transport. De transportsector kent helaas obstakels. Samenwerken met TransportPartner zorgt ervoor dat jij altijd de juiste optie kiest. Wij bieden transportoplossingen binnen de volgende categorieën: Vracht, Koerierdiensten en Maatwerk & Expertise. Bij TransportPartner vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en het nakomen van afspraken. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Alle transporteurs moeten een onderzoek invullen waardoor hun kwaliteit getest wordt. Wij regelen jouw transportzaken en jij focust je op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het logistieke gedeelte ligt in onze handen. Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Doordat wij zelf geen transport uitvoeren, kunnen wij ons compleet focussen op jouw logistiek.

  07 maart '23 (15:14)

  Wat is een tankpas en wat zijn de voordelen?

  Een tankpas werkt heel simpel en efficiënt. Het is een pas die geregistreerd staat op de naam van jouw bedrijf. Je werknemers kunnen met deze pas tanken. Na het tanken betaal je niet met een creditcard of bankpas, maar met je tankpas. Aan het eind van de afgesproken periode ontvang je een factuur van alles wat er met die pas getankt is. Een pas is voordelig en brengt voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Vaak kan een tankpas gebruikt worden door heel Nederland bij elk soort tankstation. De werknemer hoeft niet meer te betalen. Het bedrijf krijgt een volledig overzicht per (afgesproken) periode. Wel zijn er veel verschillende soorten tankpassen. Het is wel belangrijk om goed uit te zoeken welke pas het best bij jouw bedrijf past. Er zijn passen die alleen maar bij bepaalde tankstations gebruikt kunnen worden.