Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Sport bh ook uitkomst bij het fietsen

Door Johanne Levinsky
schedule 8 min
Sport bh ook uitkomst bij het fietsen
Afhankelijk van welke tak van fietsen je beoefent, wordt fietsen beschouwd als een sport met relatief weinig impact. Dit geldt vooral voor de weg, maar als je gaat mountainbiken, veld- of gravel rijden kan het wat hobbeliger zijn. Het kan prettig zijn om wat extra steun te hebben. Een goede maximizer bh kan een wereld van verschil maken. Waar moet je rekening mee houden bij aankoop?

Impact niveaus

Bij het kiezen van een sportbeha moet je bepalen hoeveel impact de sport heeft waarvoor je hem gaat gebruiken. Hieronder volgt een korte uitleg van de impact niveaus en de soorten sporten die deze impact veroorzaken. Lage impact: dit zijn sporten met activiteiten die minimale fysieke beweging van het hele lichaam gebruiken (of in ieder geval langzamere beweging) en die op hun beurt minder stuiteren. Dit kan lijken op yoga, zwemmen, tai chi, wandelen, bergbeklimmen en roeien. Gemiddelde impact: Matige fysieke activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijde. Deze omvatten iets meer of snellere beweging dan lage-impact sporten. Hoge impact: hoge -impact activiteiten zijn activiteiten die veel strenger zijn met veel snelle bewegingen, zoals hardlopen, dansen, tennis of gymnastiek.

Soorten bh’s en ondersteuning

Voor fietsen op de weg, dat weinig schokken met zich meebrengt, zal een beha met lage of gemiddelde impact of zelfs een compressiebeha comfortabeler zijn dan een beperkende beha met hoge impact. Voor mountainbiken kan de extra ondersteuning van een hoge-impact of hardloop-type sport bh welkom zijn.  Compressie: Dit type sport bh heeft geen aparte cups en wordt meestal over het hoofd getrokken. Ze zijn er met of zonder sluiting aan de achterkant en worden vaak gebruikt voor sporten met een lage tot gemiddelde impact of voor mensen met een kleinere buste. Ingekapselde: een ingekapselde sportbh wordt vaak gebruikt voor activiteiten met een hoge impact, omdat ze een goede ondersteuning bieden dankzij hun ingebouwde cups. Ze hebben meestal een sluiting aan de achterkant om een goede pasvorm te garanderen. Beugel: deze kunnen worden gebruikt in beha's die meer ondersteuning bieden, omdat deze cups kunnen creëren, de buste scheiden en definiëren, waardoor de bh ze op hun plaats kan houden. Zonder beugel: ook wel bekend als 'mono'-bh's omdat ze de buste niet scheiden. Deze sport bh's kunnen gemaakt zijn van dikkere en minder rekbare stof om het gebrek aan structuur in de vorm van de beha te compenseren. Je hebt ook nog een elomi bh met voorsluiting. Deze zijn makkelijk bij activiteiten waarbij je op je rug ligt, of als je zelf niet goed bij je rug kan of gewoon makkelijk je bh wilt kunnen openen.

Materialen

Een sportbh ondersteunt niet alleen de buste, maar moet zweet effectief van het lichaam afvoeren om schuren en afkoeling door overtollig vocht te voorkomen. Ze worden direct op de huid gedragen en zijn vaak gemaakt van materialen als polyester, nylon, spandex en merino. Katoen kan het beste worden vermeden omdat het vocht vasthoudt, wat bijdraagt aan schuren en een koud gevoel en zonder de mate van rek en compressie die nodig is om de buste effectief te ondersteunen. Dus, ga je binnenkort lekker op de e-bike? Let dan op het soort bh dat je gaat dragen. Het kan een enorm verschil maken!

23 januari '23 (12:16)

De voordelen van koeriersdiensten tijdens de wintermaanden

Koeriersdiensten, zoals , zijn een vitaal onderdeel van veel bedrijven, en zij moeten erop kunnen vertrouwen dat hun dienstverleners het hele jaar door een hoog serviceniveau handhaven. Dit geldt vooral in de wintermaanden, wanneer de weersomstandigheden het voor koeriers moeilijk kunnen maken om hun leveringen te voltooien. Gelukkig zijn er een aantal koeriersbedrijven die gedurende de wintermaanden een hoog serviceniveau handhaven. Deze bedrijven gebruiken verschillende methoden om ervoor te zorgen dat hun chauffeurs hun pakketten veilig en efficiënt kunnen afleveren, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Daardoor kunnen bedrijven er zeker van zijn dat aan hun koeriersbehoeften zal worden voldaan, wat het weer ook brengt.

23 januari '23 (11:55)

Uw producten naar Duitsland transporteren?

Wilt u uw producten naar Duitsland transporteren? Kies dan voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in . Er zijn verschillende bedrijven die voor u het transport naar Duitsland kunnen verzorgen. Zij bieden diverse soorten transport aan naar het buitenland. Daarnaast bepaalt u de frequentie van het transport. Transport kan voor diverse branches worden verzorgd. Duitsland is dan ook veruit de grootste handelspartner van Nederland. Voor zowel export als import.

17 januari '23 (13:41)

Transportbedrijf optimaliseren in 2023? Zo doe je dat!

Het beheren van een transportbedrijf is niet altijd makkelijk. Je moet als ondernemer namelijk een hoop ballen hoog houden om ervoor te zorgen dat alles goed blijft verlopen. Het kan dan ook moeilijk zijn om het overzicht te houden. Toch is het belangrijk om de touwtjes goed in handen te handen. Het kan namelijk vervelende gevolgen hebben als er dingen mis gaan. Dit zorgt voor ontevreden klanten en dat wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig zijn er genoeg dingen die kunt doen om meer inzicht te krijgen in jouw transportbedrijf. In deze blog zetten we een aantal tips op een rijtje.

28 oktober '22 ( 9:00)

Besteed je backoffice uit en bespaar veel tijd

Heb jij weinig tijd of weinig ervaring met je backoffice? Dan willen wij je graag helpen met het onderhouden van je backoffice. Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor de fundering en groei van elke uitzendonderneming. De backoffice omvat alle administratieve, financiële en juridische zaken aan de “achterkant” (back) van je bedrijf. Denk hierbij aan lonen van werknemers en facturatie aan klanten; tijdrovende en zeer secure werkzaamheden. Door het, zorg je ervoor dat je backoffice altijd op orde is en dat je heel veel tijd over hebt om je te concentreren op je eigen business. 

20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

22 december '22 (13:51)

Files vermijden als ochtendmens

Wanneer je een fijne kantoorbaan hebt ben je wel bekend met de files waar je iedere dag mee te maken hebt. Als matineus kun je hier jouw voordeel halen. Door nog eerder op te staan kun je de ochtendspits vermijden en lekker vroeg starten met je werkzaamheden, mits je baas dat goed vindt. Nu vraag je je misschien af: ? Een matineus is een ander woord voor ochtendmens. Iemand die dus iedere dag met gemak vroeg opstaat. Vaak hebben deze mensen niet eens een wekker nodig en hebben ze ook geen last van een ochtendhumeur. Voor deze mensen is het ontwijken van de ochtendspits dan ook geen moeite. Dit type mens vindt het juist fijn om echt vroeg te beginnen met werken. Hoe eerder het werk af is, hoe meer tijd je overhoudt de rest van de dag. Hiermee kun je ook weer de avondspits vermijden doordat je eerder naar huis kunt gaan.

22 december '22 (13:27)

Wirwar van regels voor tassen in vliegtuig

We weten allemaal wel dat je geen mes mee mag in de cabine van het vliegtuig. Maar wat voor tas mag nu wel mee in de cabine en welke moet in het bagageruim? Dit is een stuk minder goed geregeld dan je zou denken. De regels voor handbagage verschillen per maatschappij en soms zelfs per vliegveld.. Je kunt je mooie nieuwe bijna altijd meenemen. Het wordt echter ingewikkeld als je meer spullen of iets anders wilt meenemen.

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel.