Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Containers

Door Sloof Logistiek en Warehousing
schedule 3 min

Containervervoer

Het is geen geheim dat containers met uw kostbare goederen vaak weken onderweg zijn en met vertraging aankomen. Dat vraagt om snel en doortastend handelen als ze eenmaal binnen zijn.
Wij maken het mogelijk uw container (of de goederen daarin) met de grootst mogelijke snelheid verder te transporteren.

Snel

Zwijndrecht ligt uiterst strategisch voor de ontvangst en distributie van containers. Dicht bij de Rotterdamse haven, ongeveer 1 uur van de Antwerpse haven en bij het grote rangeerterrein Kijfhoek. Vlakbij de uitvalswegen naar het achterland.
De containers die wij ophalen in Rotterdam of Antwerpen worden direct verdeeld, opgeslagen of gaan verder op transport.

Doortastend

Als uw goederen eerst moeten worden opgeslagen, dan lossen wij de container en plaatsen uw goederen op pallets. Daarbij houden wij rekening met uw wensen en uw opgave voor distributie van uw goederen.
Tijdens het lossen wordt uw zending gecontroleerd op volledigheid en eventuele beschadigingen. Eventuele manco’s worden direct aan u gemeld.

Meer informatie over containervervoer? Neem dan contact op met ons.

Door Sloof Logistiek en Warehousing
Merwedeweg 8, 3336 LG, Zwijndrecht
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport