Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Op- en Overslag

Door Sloof Logistiek en Warehousing
schedule 4 min

Distributiecentrum

Ons moderne distributiecentrum ligt in Zwijndrecht, dicht bij de Rotterdamse haven en in het economische hart van de Randstad. Vlakbij de uitvalswegen naar het achterland. Met 5000m² bieden wij opslagmogelijkheden voor goederen van uiteenlopende aard.

Ons centrum is goed geïsoleerd, droog en vorstvrij, bewaakt en voorzien van alle veiligheidsinstallaties. Vanzelfsprekend zijn uw goederen tijdens de opslag en eventueel transport door ons verzekerd volgens de condities. Uw goederen zijn bij ons in veilige handen.

Wat wij voor u kunnen doen

Wij kunnen uw goederen ontvangen op elke mogelijke manier, als o.a. container, bigbags, trailer of koerier. Hierbij verzorgen wij het laden/lossen, palletiseren, stapelen en/of foliëren naar uw wensen. Manco’s en eventuele schades worden direct aan u gerapporteerd.

Daarnaast leveren wij nog aanvullende diensten (Value Added Logistics). Bewerkingen die een meerwaarde voor u en uw goederen opleveren. Denkt u maar aan het ompakken, etiketteren, voorraadbeheer en nog veel meer bewerkingen.

In ons centrum worden zendingen gegroepeerd tot complete ladingen. Direct na aankomst (overslag) of op afroep (opslag). Dat doen we zodanig dat uw goederen op route kunnen worden gedistribueerd. En ook het transport of de distributie kunnen wij als full-serviceverlener voor u regelen en/of uitvoeren.

Onze ambitie is uw externe logistieke afdeling te zijn. Wilt u een meedenkend team met maatwerk oplossingen voor uw logistiek? Neem dan contact met ons op!

Door Sloof Logistiek en Warehousing
Merwedeweg 8, 3336 LG, Zwijndrecht
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport