Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Verhelst Transport

Door Verhelst Transport V.O.F.
schedule 2 min

Wij zijn een ondernemend en gedreven familiebedrijf. We zijn trots op ons team en ons werk. Dankzij onze kleinschalige opzet werken we met korte lijnen en zijn we uiterst flexibel. Wij zijn gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen, een deel van Zeeland tegen de grens van België.

We verzorgen logistieke dienstverlening in de Benelux én de rest van Europa. Kan niet? Dat kennen we niet!

Wij zijn meer dan een bedrijf dat goederen van A naar B transporteert. We vinden het belangrijk om gericht met u mee te denken en u te adviseren.

Snel en betrouwbaar

Wij leveren uw vracht persoonlijk af, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw product of machine op het afgesproken tijdstip op de juiste locatie staat. Van onze vaste klanten horen we regelmatig

dat we snel kunnen schakelen en waarmaken wat we beloven.

In alles wat we doen respecteren we veiligheid van medewerkers en het milieu. Lees er alles over in de reportage in het Seaports Magazine

 

Door Verhelst Transport V.O.F.
Langeweg 24, 4541 PC , Sluiskil
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.