Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Hoe zorgen wij bij DKX voor de beste service?

Door De Kok Xpress BV
schedule 10 min
location_on [xx]km
Het bieden van de beste service is uitgegroeid tot een van onze grondprincipes en zit al jaren verheven in het DNA van ons bedrijf. Dit heeft zich sterk ontwikkeld in meer dan 30 jaar ervaring in de uitvoering van internationale en nationale transport. Hierbij leggen wij een sterke focus op spoedtransporten door heel Europa. DKX staat voor het bieden van de beste service voor de klant. Daarbij willen wij niet alleen dat onze klanten tevreden zijn, maar dat ze enthousiast zijn. Hoe wij dat doen en welke pijlers voor ons belangrijk zijn leest u in deze blog.

 

Onze basisprincipes van service 

Uiteraard moet de basis goed zijn. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we de juiste producten leveren. Dit doen we in de juiste hoeveelheid en we zorgen ervoor dat dit op de juiste plek geleverd word. Ook leren wij ons personeel om het klant contact op een goede manier te laten verlopen. Tijdens de sollicitatie procedure kiezen wij voor representatief en klantvriendelijk personeel, die wij tijdens de inwerkperiode leren hoe met klanten om te gaan. Verder zorgen we ervoor dat we de op de afgesproken tijd leveren en dat we de kwaliteit van goederen in correcte staat van A naar B brengen. Voor deze service onderdelen hebben wij processen ingericht om het zo goed mogelijk te laten verlopen.

Net dat beetje meer

Met de extra service die wij bieden willen wij uniek zijn. We zetten uw zending graag neer op de plek die jij aanwijst, nemen zendingen graag retour en bieden hulp bij het laden/lossen/stuwen. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij doen graag een stapje extra en willen daar verder in gaan. Hierbij kunt u denken aan het afbreken en opbouwen van stands, displays inrichten van winkels of het inhuizen van meubels. Ook zorgen wij ervoor dat uw zending binnen 10 uur in hartje München is of bezorgen we het dezelfde dag nog in Parijs of Berlijn. We vervoeren uw zending namelijk rechtstreeks. Heeft u andere transport benodigdheden? Niks is bij ons te gek en alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op en we bespreken het direct. Wat wij verder doen om een zo goed mogelijke service aan te bieden? Dat leest u in deze blog.

Duurzame logistieke dienstverlening

Met ons moderne wagenpark zijn wij klaar voor de toekomst. Het wagenpark voldoet aan de laatste milieueisen, de nieuwste digitale technieken, een track & trace autovolgsysteem en de certificeringen die voor ons van toepassing zijn. Hiermee zijn wij klaar voor de toekomst. Dankzij het uitgebreide wagenpark en de grote aantallen chauffeurs in onze dienst staan wij dag en nacht stand-by. Hierdoor kunnen wij te allen tijde voor u aan de slag om zendingen voor u te verzorgen.

Innovatieve logistieke kennis en vaardigheden

Met bijna 30 jaar ervaring in logistiek staat service bij DKX hoog op de prioriteitenlijst. Door middel van het uitvoeren van nationale en internationale transporten en spoedtransporten hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan om onze dienst continu te verbeteren. In het kader van innovatieve logistieke kennis en vaardigheden zijn we op de digitale vrachtbrief overgegaan. Zo bent u sneller op de hoogte wanneer uw zending opgehaald is of afgeleverd word. Ook werken wij hierdoor transparanter en heeft u meer duidelijkheid. Verder kunt u de ontvanger gemakkelijker laten ondertekenen, inzien hoe laat zendingen opgehaald en geleverd zijn en zien wie het document heeft ondertekend.

Uitzonderlijk en specialistisch vervoer

Klanten uit verschillende branches kunnen bij ons terecht. Vooral klanten die delicate of specialistische materialen willen vervoeren, weten ons gemakkelijk te vinden. Dagelijks vervoeren wij specialistische materialen, zoals bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, privacygevoelige materialen, complete machines, machineparts of medische apparatuur. Wilt u bijzondere producten snel vervoeren? DKX is hiervoor de meest betrouwbare oplossing.

Aanvullende werkzaamheden

Heeft u computers die na het vervoeren meteen moeten worden aangesloten? Moeten meerdere dozen op verschillende kantoren worden uitgepakt? Of wilt u dat een envelop persoonlijk wordt afgegeven op de 18 verdieping? Deze cases komen bij DKX vaak voor en zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. Bij DKX gelden de volgende principes van service:

  • 24/7 bereikbaar 
  • Rechtstreeks en exclusief vervoer 
  • Binnen 30 minuten voor u op weg 
  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden 
  • Nationaal en internationaal transport 
Door De Kok Xpress BV
Orionstraat 55 , 5015 BR , Tilburg
07 mei '24 ( 8:14)

Vrachtwagenzeil op maat: de beste bescherming voor uw voertuig

Wanneer u een lading vervoert met een vrachtwagen is het belangrijk dat de vracht goed beschermt is. U wilt natuurlijk niet dat de vracht beschadigd wordt tijdens transport. Beschadigd transport zorgt voor vervelende complicaties die u liever vermijdt. Daarom is het belangrijk om de vracht goed te beschermen door middel van een vrachtwagenzeil. Naast dat een vrachtwagenzeil bescherming biedt voor uw vracht, zien ze er ook nog eens mooi uit als u ze op maat laat maken bij een zeilmakerij. Compleet afgestemd op uw wensen kunt u rondrijden met uw merk of organisatie op het voertuig. Wilt u meer weten over vrachtwagenzeilen? Wij vertellen u graag meer!

30 april '24 ( 8:28)

Ondernemer? Zo helpt een professionele warehousing service jouw bedrijf te groeien!

Beheer je een webshop, winkel of andere onderneming met een voorraad aan producten? Klein of groot: een veilige, betrouwbare warehousing service is eenmustvoor het succes van jouw bedrijf. Zo’n service slaat niet alleen jouw waardevolle spullen op, maar biedt ook uitgebreide logistieke ondersteuning zoals fulfilment, orderpicking en distributie. Benieuwd hoe een warehousing partner jouw onderneming kan helpen? Lees dan snel verder. 

24 april '24 (16:25)

Hoe kies je de juiste heftruck of reachtruck voor jouw bedrijf?

Het kiezen van de juiste heftruck is van groot belang voor de efficiëntie en productiviteit binnen jouw bedrijf. Elke heftruck heeft specifieke eigenschappen die hem geschikt maken voor bepaalde taken en werkomgevingen. Of je nu op zoek bent naar een model voor zware ladingen of een wendbare reachtruck voor smalle gangen, het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken die past bij de behoeften van jouw bedrijf. In deze blog bespreken we verschillende modellen heftrucks en reachtrucks, met een focus op capaciteit, kostenefficiëntie en toepassingsgebied.

23 april '24 ( 8:16)

Bescherm uw voertuig met vrachtwagenzeilen op maat

Het is enorm belangrijk om uw vrachtwagen en de lading goed te beschermen tijdens transport. Door de juiste bescherming voorkomt u schade aan uw vrachtwagen of de lading en beschermt u de vracht tegen diefstal.

16 april '24 (12:56)

Verbetering van de distributie van voedsel en dranken met Flexitank-technologie

Vloeibare producten voor de voedingsindustrie vervoeren kan een uitdaging zijn. Kruisbesmetting, reiniging van tanks en kosteneffectief en efficiënt transport zijn van groot belang in de voedingsindustrie. KriCon Group BV is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare bulkgoederen met ISO-tanks/tank container, met een wereldwijd netwerk van kantoren en agentschappen.

05 april '24 (13:58)

De beste uitjes in Nederland voor het hele gezin

Nederland zit vol met leuke, educatieve en ontspannende activiteiten die perfect zijn voor gezinnen. Of je nu de natuur ingaat, cultuur wilt opsnuiven of op avontuur wilt gaan, er is voor elk wat wils. Ontdek verschillende topactiviteiten voor het hele gezin in Nederland. Dat wordt gegarandeerd een leuk gezinsuitje!

05 april '24 (13:24)

De technologische toekomst van slimme steden

De opkomst van slimme steden belooft een revolutie in de manier waarop we leven, werken en met onze omgeving omgaan. Deze blog verkent de rol van technologie in het vormgeven van slimme steden, met een focus op duurzaamheid.

15 februari '24 (12:15)

Het traject naar het behalen van een vrachtwagen rijbewijs

Het behalen van een vrachtwagen rijbewijs is een proces dat zowel toewijding als praktijk vereist. In Nederland zijn er verschillende soorten rijbewijzen voor het besturen van vrachtwagens, elk met zijn eigen vereisten en toepassingen. Voor aspirant-vrachtwagenchauffeurs is het essentieel om te begrijpen hoe lang het traject duurt en welke stappen er nodig zijn om succesvol een vrachtwagen rijbewijs te behalen. Bovendien speelt de keuze van een rijschool een cruciale rol in dit proces, waarbij www.verkeersschoolwesseldijk.nl zich als marktleider onderscheidt op het gebied van vrachtwagen rijbewijzen.

29 november '23 (13:36)

5 tips voor het kopen van uw elektrische roldeur.

U staat op het punt om een elektrische roldeur aan te schaffen. Maar welke leverancier is betrouwbaar? En hoe voorkomt u een miskoop? Bij uw zoektocht naar de juiste deur komt u allerlei mogelijkheden en opties tegen. Wij helpen u graag op weg met deze tips.

21 november '23 (14:24)

Een koeriersdienst inschakelen? Hierop moet je letten

Van het verhuizen van je inboedel naar een andere woning tot het grootschalig transport van goederen in functie van je bedrijf, een goede koeriersdienst is in verschillende situaties een uitkomst. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat je zomaar op de eerste de beste koeriersdienst moet vertrouwen als je spullen wilt vervoeren. Hieronder vind je enkele handige tips om de juiste keuze te maken.