Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Hoe zorgen wij bij DKX voor de beste service?

Door De Kok Xpress BV
schedule 10 min
Het bieden van de beste service is uitgegroeid tot een van onze grondprincipes en zit al jaren verheven in het DNA van ons bedrijf. Dit heeft zich sterk ontwikkeld in meer dan 30 jaar ervaring in de uitvoering van internationale en nationale transport. Hierbij leggen wij een sterke focus op spoedtransporten door heel Europa. DKX staat voor het bieden van de beste service voor de klant. Daarbij willen wij niet alleen dat onze klanten tevreden zijn, maar dat ze enthousiast zijn. Hoe wij dat doen en welke pijlers voor ons belangrijk zijn leest u in deze blog.

 

Onze basisprincipes van service 

Uiteraard moet de basis goed zijn. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we de juiste producten leveren. Dit doen we in de juiste hoeveelheid en we zorgen ervoor dat dit op de juiste plek geleverd word. Ook leren wij ons personeel om het klant contact op een goede manier te laten verlopen. Tijdens de sollicitatie procedure kiezen wij voor representatief en klantvriendelijk personeel, die wij tijdens de inwerkperiode leren hoe met klanten om te gaan. Verder zorgen we ervoor dat we de op de afgesproken tijd leveren en dat we de kwaliteit van goederen in correcte staat van A naar B brengen. Voor deze service onderdelen hebben wij processen ingericht om het zo goed mogelijk te laten verlopen.

Net dat beetje meer

Met de extra service die wij bieden willen wij uniek zijn. We zetten uw zending graag neer op de plek die jij aanwijst, nemen zendingen graag retour en bieden hulp bij het laden/lossen/stuwen. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij doen graag een stapje extra en willen daar verder in gaan. Hierbij kunt u denken aan het afbreken en opbouwen van stands, displays inrichten van winkels of het inhuizen van meubels. Ook zorgen wij ervoor dat uw zending binnen 10 uur in hartje München is of bezorgen we het dezelfde dag nog in Parijs of Berlijn. We vervoeren uw zending namelijk rechtstreeks. Heeft u andere transport benodigdheden? Niks is bij ons te gek en alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op en we bespreken het direct. Wat wij verder doen om een zo goed mogelijke service aan te bieden? Dat leest u in deze blog.

Duurzame logistieke dienstverlening

Met ons moderne wagenpark zijn wij klaar voor de toekomst. Het wagenpark voldoet aan de laatste milieueisen, de nieuwste digitale technieken, een track & trace autovolgsysteem en de certificeringen die voor ons van toepassing zijn. Hiermee zijn wij klaar voor de toekomst. Dankzij het uitgebreide wagenpark en de grote aantallen chauffeurs in onze dienst staan wij dag en nacht stand-by. Hierdoor kunnen wij te allen tijde voor u aan de slag om zendingen voor u te verzorgen.

Innovatieve logistieke kennis en vaardigheden

Met bijna 30 jaar ervaring in logistiek staat service bij DKX hoog op de prioriteitenlijst. Door middel van het uitvoeren van nationale en internationale transporten en spoedtransporten hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan om onze dienst continu te verbeteren. In het kader van innovatieve logistieke kennis en vaardigheden zijn we op de digitale vrachtbrief overgegaan. Zo bent u sneller op de hoogte wanneer uw zending opgehaald is of afgeleverd word. Ook werken wij hierdoor transparanter en heeft u meer duidelijkheid. Verder kunt u de ontvanger gemakkelijker laten ondertekenen, inzien hoe laat zendingen opgehaald en geleverd zijn en zien wie het document heeft ondertekend.

Uitzonderlijk en specialistisch vervoer

Klanten uit verschillende branches kunnen bij ons terecht. Vooral klanten die delicate of specialistische materialen willen vervoeren, weten ons gemakkelijk te vinden. Dagelijks vervoeren wij specialistische materialen, zoals bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, privacygevoelige materialen, complete machines, machineparts of medische apparatuur. Wilt u bijzondere producten snel vervoeren? DKX is hiervoor de meest betrouwbare oplossing.

Aanvullende werkzaamheden

Heeft u computers die na het vervoeren meteen moeten worden aangesloten? Moeten meerdere dozen op verschillende kantoren worden uitgepakt? Of wilt u dat een envelop persoonlijk wordt afgegeven op de 18e verdieping? Deze cases komen bij DKX vaak voor en zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. Bij DKX gelden de volgende principes van service:

  • 24/7 bereikbaar 
  • Rechtstreeks en exclusief vervoer 
  • Binnen 30 minuten voor u op weg 
  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden 
  • Nationaal en internationaal transport 
Door De Kok Xpress BV
Orionstraat 55 , 5015 BR , Tilburg
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport