Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Nieuwe algemeen directeur

Door Van Opdorp Transportgroep:
schedule 4 min

Wesley van Hoeijen [40] is de nieuwe algemeen directeur van Van Opdorp Transportgroep uit Sas van Gent. Hij volgt Manon van Opdorp op die sinds 2008 de volle verantwoording voor het bedrijf heeft.

Normen en waarden
Manon van Opdorp, vierde generatie van de grondlegger van het transportbedrijf: “Wesley deelt onze normen en waarden en ook qua toekomstvisie liggen we op één lijn. Na een inwerkperiode zet ik straks met een gerust hart een stapje omhoog en las ik daarnaast een sabbatical in. Al blijf ik als enig aandeelhouder én naamdrager natuurlijk betrokken. Ook in de toekomst. Ik ben immers te geïnteresseerd, gedreven en gepassioneerd om Van Opdorp Transportgroep helemaal los te laten.” Van Hoeijen heeft bijna 20 jaar ervaring in de wereld van wegtransport. Hij heeft 18 jaar bij Verbrugge gewerkt als onder andere Operations Manager. In zijn laatste functie bij Kloosterboer was Wesley verantwoordelijk voor de operationele buitendienst in de haven te Vlissingen.

Ondernemershart
In een reactie zegt Van Hoeijen “Voor mij was het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van dienstverlening binnen de onderneming. Graag draag ik dan ook mijn steentje bij aan het verder ontwikkelen van het bedrijf. De identiteit van Van Opdorp Transportgroep die in de loop der jaren door Manon is voortgezet, sluit naadloos aan op mijn visie. Mijn ondernemershart gaat hier dan ook sneller van kloppen. Ik kijk erg uit naar de toekomstige samenwerking met mijn nieuwe collega’s, onze klanten en leveranciers.”

Door Van Opdorp Transportgroep:
Nijverheidsstraat 2 , 4551 LA , Sas van Gent
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport