Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Express Service

Door Transport van Overveld
schedule 5 min
location_on [xx]km
Binnen 24 uur naar Barcelona en binnen 36 uur naar Madrid.

Door ons goed georganiseerde logistieke systeem realiseren we de kortste transporttijden mogelijk voor u als klant. Vanzelfsprekend zijn we daarbij gewend aan strakke planningen en harde deadlines. Onze express service bied daarbij uitkomst. Zo kunnen wij uw goederen binnen 24 uur na vertrek in Barcelona hebben of na 36 uur vertrek al in Madrid. Wij bieden u deze snelle service voor vrijwel elk type goederen, bijvoorbeeld geconditioneerd, ongeconditioneerd, ADR, automotive, elektronica, lengte goederen en food.

Kleine levering? Geen zorgen, ook kleinere zendingen kunnen we middels onze vaste agenten en depots prima voor u verzorgen. Wij werken al vele jaren samen met onze vaste partners, die ook op doosniveau kunnen leveren.

Hebt u goederen of onderdelen die snel op de plaats van bestemming moeten zijn? Hebt u spoedzendingen die – met behoud van efficiency – snel en betrouwbaar getransporteerd moeten worden? Transport Van Overveld is uw partner in express service.

Postiljonsysteem
Dankzij ons unieke Postiljonsysteem, kunnen we deze beloftes vrijwel altijd waar maken. Ons postiljonsysteem werkt op een tweetal manieren, namelijk omkoppelen en dubbel bemande trucks.

Dubbel bemande trucks

De eerste mogelijkheid is het werken met dubbel-bemande trucks. Zo creëren we de optimale rijtijd doordat de chauffeurs elkaar efficiënt kunnen afwisselen. De goede samenwerking tussen onze chauffeurs zorgt er voor dat de truck/trailer bijna 24uur achtereenvolgens kan blijven rijden, er wordt dan iedere 4,5 uur van chauffeur gewisseld om voldoende rusttijd aan te kunnen houden. Een deel van onze chauffeurs verzorgt ook dagelijks het transport voor een grote retailer. Langere termijn afspraken zijn voor ons dan ook geen probleem.

Omkoppelen

De tweede mogelijkheid is het omkoppelen van trailers in het land van bestemming, waarna de lokale chauffeur het overneemt en de vracht naar de definitieve bestemming vervoerd.

Dit unieke systeem kenmerkt de flexibiliteit van Transport Van Overveld. Hebt u een levering met spoed? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Afspraak is afspraak.

Door Transport van Overveld
Munnikenheiweg 33 , 4879 NE , Etten-Leur
24 juni '24 (12:40)

Waaraan voldoet een goed vrachtwagenzeil?

Een goed vrachtwagenzeil is essentieel voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen. Of het nu gaat om bescherming tegen weersinvloeden, het waarborgen van de veiligheid van de lading, of het voldoen aan wettelijke eisen, een kwalitatief hoogwaardig vrachtwagenzeil speelt een cruciale rol.

07 mei '24 ( 8:14)

Vrachtwagenzeil op maat: de beste bescherming voor uw voertuig

Wanneer u een lading vervoert met een vrachtwagen is het belangrijk dat de vracht goed beschermt is. U wilt natuurlijk niet dat de vracht beschadigd wordt tijdens transport. Beschadigd transport zorgt voor vervelende complicaties die u liever vermijdt. Daarom is het belangrijk om de vracht goed te beschermen door middel van een vrachtwagenzeil. Naast dat een vrachtwagenzeil bescherming biedt voor uw vracht, zien ze er ook nog eens mooi uit als u ze op maat laat maken bij een zeilmakerij. Compleet afgestemd op uw wensen kunt u rondrijden met uw merk of organisatie op het voertuig. Wilt u meer weten over vrachtwagenzeilen? Wij vertellen u graag meer!

30 april '24 ( 8:28)

Ondernemer? Zo helpt een professionele warehousing service jouw bedrijf te groeien!

Beheer je een webshop, winkel of andere onderneming met een voorraad aan producten? Klein of groot: een veilige, betrouwbare warehousing service is eenmustvoor het succes van jouw bedrijf. Zo’n service slaat niet alleen jouw waardevolle spullen op, maar biedt ook uitgebreide logistieke ondersteuning zoals fulfilment, orderpicking en distributie. Benieuwd hoe een warehousing partner jouw onderneming kan helpen? Lees dan snel verder. 

24 april '24 (16:25)

Hoe kies je de juiste heftruck of reachtruck voor jouw bedrijf?

Het kiezen van de juiste heftruck is van groot belang voor de efficiëntie en productiviteit binnen jouw bedrijf. Elke heftruck heeft specifieke eigenschappen die hem geschikt maken voor bepaalde taken en werkomgevingen. Of je nu op zoek bent naar een model voor zware ladingen of een wendbare reachtruck voor smalle gangen, het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken die past bij de behoeften van jouw bedrijf. In deze blog bespreken we verschillende modellen heftrucks en reachtrucks, met een focus op capaciteit, kostenefficiëntie en toepassingsgebied.

23 april '24 ( 8:16)

Bescherm uw voertuig met vrachtwagenzeilen op maat

Het is enorm belangrijk om uw vrachtwagen en de lading goed te beschermen tijdens transport. Door de juiste bescherming voorkomt u schade aan uw vrachtwagen of de lading en beschermt u de vracht tegen diefstal.

16 april '24 (12:56)

Verbetering van de distributie van voedsel en dranken met Flexitank-technologie

Vloeibare producten voor de voedingsindustrie vervoeren kan een uitdaging zijn. Kruisbesmetting, reiniging van tanks en kosteneffectief en efficiënt transport zijn van groot belang in de voedingsindustrie. KriCon Group BV is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare bulkgoederen met ISO-tanks/tank container, met een wereldwijd netwerk van kantoren en agentschappen.

05 april '24 (13:58)

De beste uitjes in Nederland voor het hele gezin

Nederland zit vol met leuke, educatieve en ontspannende activiteiten die perfect zijn voor gezinnen. Of je nu de natuur ingaat, cultuur wilt opsnuiven of op avontuur wilt gaan, er is voor elk wat wils. Ontdek verschillende topactiviteiten voor het hele gezin in Nederland. Dat wordt gegarandeerd een leuk gezinsuitje!

05 april '24 (13:24)

De technologische toekomst van slimme steden

De opkomst van slimme steden belooft een revolutie in de manier waarop we leven, werken en met onze omgeving omgaan. Deze blog verkent de rol van technologie in het vormgeven van slimme steden, met een focus op duurzaamheid.

15 februari '24 (12:15)

Het traject naar het behalen van een vrachtwagen rijbewijs

Het behalen van een vrachtwagen rijbewijs is een proces dat zowel toewijding als praktijk vereist. In Nederland zijn er verschillende soorten rijbewijzen voor het besturen van vrachtwagens, elk met zijn eigen vereisten en toepassingen. Voor aspirant-vrachtwagenchauffeurs is het essentieel om te begrijpen hoe lang het traject duurt en welke stappen er nodig zijn om succesvol een vrachtwagen rijbewijs te behalen. Bovendien speelt de keuze van een rijschool een cruciale rol in dit proces, waarbij www.verkeersschoolwesseldijk.nl zich als marktleider onderscheidt op het gebied van vrachtwagen rijbewijzen.

29 november '23 (13:36)

5 tips voor het kopen van uw elektrische roldeur.

U staat op het punt om een elektrische roldeur aan te schaffen. Maar welke leverancier is betrouwbaar? En hoe voorkomt u een miskoop? Bij uw zoektocht naar de juiste deur komt u allerlei mogelijkheden en opties tegen. Wij helpen u graag op weg met deze tips.