Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Express Service

Door Transport van Overveld
schedule 5 min
Binnen 24 uur naar Barcelona en binnen 36 uur naar Madrid.

Door ons goed georganiseerde logistieke systeem realiseren we de kortste transporttijden mogelijk voor u als klant. Vanzelfsprekend zijn we daarbij gewend aan strakke planningen en harde deadlines. Onze express service bied daarbij uitkomst. Zo kunnen wij uw goederen binnen 24 uur na vertrek in Barcelona hebben of na 36 uur vertrek al in Madrid. Wij bieden u deze snelle service voor vrijwel elk type goederen, bijvoorbeeld geconditioneerd, ongeconditioneerd, ADR, automotive, elektronica, lengte goederen en food.

Kleine levering? Geen zorgen, ook kleinere zendingen kunnen we middels onze vaste agenten en depots prima voor u verzorgen. Wij werken al vele jaren samen met onze vaste partners, die ook op doosniveau kunnen leveren.

Hebt u goederen of onderdelen die snel op de plaats van bestemming moeten zijn? Hebt u spoedzendingen die – met behoud van efficiency – snel en betrouwbaar getransporteerd moeten worden? Transport Van Overveld is uw partner in express service.

Postiljonsysteem
Dankzij ons unieke Postiljonsysteem, kunnen we deze beloftes vrijwel altijd waar maken. Ons postiljonsysteem werkt op een tweetal manieren, namelijk omkoppelen en dubbel bemande trucks.

Dubbel bemande trucks

De eerste mogelijkheid is het werken met dubbel-bemande trucks. Zo creëren we de optimale rijtijd doordat de chauffeurs elkaar efficiënt kunnen afwisselen. De goede samenwerking tussen onze chauffeurs zorgt er voor dat de truck/trailer bijna 24uur achtereenvolgens kan blijven rijden, er wordt dan iedere 4,5 uur van chauffeur gewisseld om voldoende rusttijd aan te kunnen houden. Een deel van onze chauffeurs verzorgt ook dagelijks het transport voor een grote retailer. Langere termijn afspraken zijn voor ons dan ook geen probleem.

Omkoppelen

De tweede mogelijkheid is het omkoppelen van trailers in het land van bestemming, waarna de lokale chauffeur het overneemt en de vracht naar de definitieve bestemming vervoerd.

Dit unieke systeem kenmerkt de flexibiliteit van Transport Van Overveld. Hebt u een levering met spoed? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Afspraak is afspraak.

Door Transport van Overveld
Munnikenheiweg 33 , 4879 NE , Etten-Leur
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport