Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Groupage Transport

Door Transport van Overveld
schedule 4 min
Groot geworden met groupagevervoer
 

Groupage, dát is de kracht van Transport Van Overveld. Hebt u één of enkele pallets, dan kunnen we deze toch snel en efficiënt voor u transporteren.

Export

Uw goederen worden samen met die van andere opdrachtgevers opgehaald. Vervolgens worden deze vervoerd naar onze overslagloods in Etten-Leur. Daar worden ze gesorteerd op bestemming en verladen op de internationale auto. De volumes die we transporteren zijn dermate groot, dat we dagelijks vertrek hebben naar de grotere steden in Frankrijk en Spanje. Daarom geldt dan ook altijd wat we vandaag in Nederland bij u ophalen, gaat vanavond nog op transport naar de bestemming

Import

Zodra de internationale auto’s hun goederen hebben afgeleverd, beginnen ze met het retourladen van de importzendingen. In 90% van de gevallen worden de zendingen direct op route geladen. Enkel rondom steden als Parijs, Lyon, Barcelona en Madrid kan het zijn dat goederen met een lokale partner worden afgehaald en vervolgens op de internationale auto worden verladen. Op het moment dat de auto alle pick-ups heeft gedaan zal deze terugkeren naar onze overslagloods in Etten-Leur. Hier worden de goederen op route gezet voor uitlevering in de Benelux en het Ruhrgebied.

In de afgelopen jaren heeft Transport van Overveld zich ontwikkelt tot een echte sterke vervoerder,  voor transporten vanuit Spanje. Een type product wat heel veel vervoerd wordt vanuit Spanje is toch wel wijn. De kracht van Transport van Overveld hierin is het ontzorgen van haar klanten, zo hebben we direct contact met de Bodega en worden zendingen direct verladen op de internationale auto, dit vanaf 1 palletzendingen tot FTL door geheel Spanje.

Door Transport van Overveld
Munnikenheiweg 33 , 4879 NE , Etten-Leur
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport