Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Besteed je backoffice uit en bespaar veel tijd

Door Redactie Nationale Transportgids
schedule 10 min
Uitbesteden

Heb jij weinig tijd of weinig ervaring met je backoffice? Dan willen wij je graag helpen met het onderhouden van je backoffice. Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor de fundering en groei van elke uitzendonderneming. De backoffice omvat alle administratieve, financiële en juridische zaken aan de “achterkant” (back) van je bedrijf. Denk hierbij aan lonen van werknemers en facturatie aan klanten; tijdrovende en zeer secure werkzaamheden. Door het uitbesteden van je backoffice aan Easyworx, zorg je ervoor dat je backoffice altijd op orde is en dat je heel veel tijd over hebt om je te concentreren op je eigen business. 

 

Wat houdt het uitbesteden van je backoffice in? 
Door het uitbesteden van je backoffice worden samen met alle administratieve en financiële processen ook het juridisch werkgeverschap van je overgenomen. Het complete juridisch werkgeverschap tot en met het debiteurenrisico worden volledig gedragen op de schouders van je backoffice partner. In onderstaand rijtje staan alle punten die wij van jou zullen overnemen, om jouw werk makkelijker te maken:

- Salarisadministratie
- Ziekteverzuim
- De loonaangifte bij de Belastingdienst
- Contractbeheer
- Uitbetalingen van ziektegeld worden geregeld.

Je backoffice uit te besteden kan verschillende redenen hebben, maar één ding is zeker, door je backoffice uit te besteden aan ons heb jij meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Voordelen backoffice uitbesteden?
Wij krijgen regelmatig te horen dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze backoffice service en ondersteuning. Door ons professionele team en keihard werk, zorgen wij ervoor dat alle onderdelen altijd klaar staan, zodat u hier geheel niet meer naar hoeft om te kijken. Onderstaand staan de voordelen van het uitbesteden van de backoffice voor uitzendbureaus:

- Meer tijd voor andere zaken
- De backoffice is altijd op orde
- Voldoe altijd aan de wet en regelgeving

Zelf behoud je wel de verantwoordelijkheid en het eerste contact met je eigen werknemers, maar ook zij zullen profiteren op deze manier. Je werknemers krijgen altijd stipt op tijd hun verloning en worden doorbetaald bij ziekte.

 

Wat zijn de kosten van je backoffice uitbesteden?
Het uitbesteden van je backoffice kan als een dure oplossing klinken. Echter zul je op termijn voordeliger uit zijn. Naast dat je niet zelf kostbare tijd en aandacht hoeft te besteden aan de backoffice, loop je zelf ook geen risico’s op financiële boetes en risico’s. Als de backoffice niet goed op orde hebt, kan het een aardige klus worden om alles weer duidelijk te krijgen. Zonde van de tijd. Naast tijd bespaar je met onze backoffice ook op:

·       Backoffice software en licenties voor je salarisadministratie en personeelsadministratie

·       Personeelskosten administratieve afdeling

·       Premies, pensioenen, verzekeringen en verplichte certificering

·       Kosten debiteurenbeheer en ziekteverzuim

Overstappen van backoffice
Het is belangrijk om met regelmaat te evalueren waar jouw onderneming op dit moment staat en waar je graag naartoe wil groeien. Heb jij momenteel een backoffice waar je niet tevreden mee bent of vind je onze aanpak beter dan je huidige backoffice partner. Kijk dan even op 

 

20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.