Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Besteed je backoffice uit en bespaar veel tijd

Door Redactie Nationale Transportgids
schedule 10 min
Uitbesteden

Heb jij weinig tijd of weinig ervaring met je backoffice? Dan willen wij je graag helpen met het onderhouden van je backoffice. Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor de fundering en groei van elke uitzendonderneming. De backoffice omvat alle administratieve, financiële en juridische zaken aan de “achterkant” (back) van je bedrijf. Denk hierbij aan lonen van werknemers en facturatie aan klanten; tijdrovende en zeer secure werkzaamheden. Door het uitbesteden van je backoffice aan Easyworx, zorg je ervoor dat je backoffice altijd op orde is en dat je heel veel tijd over hebt om je te concentreren op je eigen business. 

 

Wat houdt het uitbesteden van je backoffice in? 
Door het uitbesteden van je backoffice worden samen met alle administratieve en financiële processen ook het juridisch werkgeverschap van je overgenomen. Het complete juridisch werkgeverschap tot en met het debiteurenrisico worden volledig gedragen op de schouders van je backoffice partner. In onderstaand rijtje staan alle punten die wij van jou zullen overnemen, om jouw werk makkelijker te maken:

- Salarisadministratie
- Ziekteverzuim
- De loonaangifte bij de Belastingdienst
- Contractbeheer
- Uitbetalingen van ziektegeld worden geregeld.

Je backoffice uit te besteden kan verschillende redenen hebben, maar één ding is zeker, door je backoffice uit te besteden aan ons heb jij meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Voordelen backoffice uitbesteden?
Wij krijgen regelmatig te horen dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze backoffice service en ondersteuning. Door ons professionele team en keihard werk, zorgen wij ervoor dat alle onderdelen altijd klaar staan, zodat u hier geheel niet meer naar hoeft om te kijken. Onderstaand staan de voordelen van het uitbesteden van de backoffice voor uitzendbureaus:

- Meer tijd voor andere zaken
- De backoffice is altijd op orde
- Voldoe altijd aan de wet en regelgeving

Zelf behoud je wel de verantwoordelijkheid en het eerste contact met je eigen werknemers, maar ook zij zullen profiteren op deze manier. Je werknemers krijgen altijd stipt op tijd hun verloning en worden doorbetaald bij ziekte.

 

Wat zijn de kosten van je backoffice uitbesteden?
Het uitbesteden van je backoffice kan als een dure oplossing klinken. Echter zul je op termijn voordeliger uit zijn. Naast dat je niet zelf kostbare tijd en aandacht hoeft te besteden aan de backoffice, loop je zelf ook geen risico’s op financiële boetes en risico’s. Als de backoffice niet goed op orde hebt, kan het een aardige klus worden om alles weer duidelijk te krijgen. Zonde van de tijd. Naast tijd bespaar je met onze backoffice ook op:

·       Backoffice software en licenties voor je salarisadministratie en personeelsadministratie

·       Personeelskosten administratieve afdeling

·       Premies, pensioenen, verzekeringen en verplichte certificering

·       Kosten debiteurenbeheer en ziekteverzuim

Overstappen van backoffice
Het is belangrijk om met regelmaat te evalueren waar jouw onderneming op dit moment staat en waar je graag naartoe wil groeien. Heb jij momenteel een backoffice waar je niet tevreden mee bent of vind je onze aanpak beter dan je huidige backoffice partner. Kijk dan even op 

 

14 maart '23 (16:04)

Diensten van TransportPartner

De diensten van TransportPartner variëren in verschillende categorieën. Als bemiddelaar in het transport zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de transportwereld, weten wij precies hoe wij jouw transport optimaal kunnen laten verlopen. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw gebied geholpen kan worden. De diensten van TransportPartner kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: 

  Voor alle vragen over transport hebben wij het juiste antwoord. In dit artikel vind je een overzicht van de diensten van TransportPartner en wat wij te bieden hebben binnen deze categorieën. 

  14 maart '23 (16:04)

  Samenwerken met TransportPartner

  Samenwerken met TransportPartner betekent makkelijk en snel jouw zendingen versturen. Wij zijn een transportbedrijf, ontstaan uit een samenwerking van vier professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw transport goed en snel wordt verzonden en afgeleverd. Samenwerken met TransportPartner brengt een groot en ruim netwerk met zich mee. Hierdoor vinden wij altijd de gepaste oplossing, ook als je bijvoorbeeld bijzondere vracht wilt transporteren. Niks is te complex voor ons. Wij zorgen voor betrouwbaar en snel transport. De transportsector kent helaas obstakels. Samenwerken met TransportPartner zorgt ervoor dat jij altijd de juiste optie kiest. Wij bieden transportoplossingen binnen de volgende categorieën: Vracht, Koerierdiensten en Maatwerk & Expertise. Bij TransportPartner vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en het nakomen van afspraken. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Alle transporteurs moeten een onderzoek invullen waardoor hun kwaliteit getest wordt. Wij regelen jouw transportzaken en jij focust je op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het logistieke gedeelte ligt in onze handen. Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Doordat wij zelf geen transport uitvoeren, kunnen wij ons compleet focussen op jouw logistiek.

  07 maart '23 (15:14)

  Wat is een tankpas en wat zijn de voordelen?

  Een tankpas werkt heel simpel en efficiënt. Het is een pas die geregistreerd staat op de naam van jouw bedrijf. Je werknemers kunnen met deze pas tanken. Na het tanken betaal je niet met een creditcard of bankpas, maar met je tankpas. Aan het eind van de afgesproken periode ontvang je een factuur van alles wat er met die pas getankt is. Een pas is voordelig en brengt voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Vaak kan een tankpas gebruikt worden door heel Nederland bij elk soort tankstation. De werknemer hoeft niet meer te betalen. Het bedrijf krijgt een volledig overzicht per (afgesproken) periode. Wel zijn er veel verschillende soorten tankpassen. Het is wel belangrijk om goed uit te zoeken welke pas het best bij jouw bedrijf past. Er zijn passen die alleen maar bij bepaalde tankstations gebruikt kunnen worden.

  02 februari '23 (13:57)

  Elektrische auto: de voordelen op een rij

  Overweeg je over te stappen op een elektrische auto? Je bent niet de enige. De elektrische auto is nog altijd bezig aan een stevige opmars. Uit blijkt dat de verkoop van elektrische auto’s afgelopen jaar steeg met meer dan 6%* ten opzichte van 2021. Daarmee ontdekken steeds meer mensen de voordelen van elektrisch rijden. Welke voordelen dat zijn? We zetten ze voor je op een rij.

  31 januari '23 (14:21)

  Nationaal en internationaal transport

  Nationaal transport is een cruciale schakel in het distributieproces van goederen binnen het land. Of het nu gaat om de vervoer van dagelijkse boodschappen naar supermarkten of de levering van grote machines naar bouwplaatsen, zonder nationaal transport zou onze economie niet functioneren. Er zijn verschillende manieren om goederen binnen de landsgrenzen te vervoeren, waaronder vrachtwagens, treinen, boten en zelfs vliegtuigen.

  23 januari '23 (12:16)

  De voordelen van koeriersdiensten tijdens de wintermaanden

  Koeriersdiensten, zoals , zijn een vitaal onderdeel van veel bedrijven, en zij moeten erop kunnen vertrouwen dat hun dienstverleners het hele jaar door een hoog serviceniveau handhaven. Dit geldt vooral in de wintermaanden, wanneer de weersomstandigheden het voor koeriers moeilijk kunnen maken om hun leveringen te voltooien. Gelukkig zijn er een aantal koeriersbedrijven die gedurende de wintermaanden een hoog serviceniveau handhaven. Deze bedrijven gebruiken verschillende methoden om ervoor te zorgen dat hun chauffeurs hun pakketten veilig en efficiënt kunnen afleveren, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Daardoor kunnen bedrijven er zeker van zijn dat aan hun koeriersbehoeften zal worden voldaan, wat het weer ook brengt.

  23 januari '23 (11:55)

  Uw producten naar Duitsland transporteren?

  Wilt u uw producten naar Duitsland transporteren? Kies dan voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in . Er zijn verschillende bedrijven die voor u het transport naar Duitsland kunnen verzorgen. Zij bieden diverse soorten transport aan naar het buitenland. Daarnaast bepaalt u de frequentie van het transport. Transport kan voor diverse branches worden verzorgd. Duitsland is dan ook veruit de grootste handelspartner van Nederland. Voor zowel export als import.

  17 januari '23 (13:41)

  Transportbedrijf optimaliseren in 2023? Zo doe je dat!

  Het beheren van een transportbedrijf is niet altijd makkelijk. Je moet als ondernemer namelijk een hoop ballen hoog houden om ervoor te zorgen dat alles goed blijft verlopen. Het kan dan ook moeilijk zijn om het overzicht te houden. Toch is het belangrijk om de touwtjes goed in handen te handen. Het kan namelijk vervelende gevolgen hebben als er dingen mis gaan. Dit zorgt voor ontevreden klanten en dat wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig zijn er genoeg dingen die kunt doen om meer inzicht te krijgen in jouw transportbedrijf. In deze blog zetten we een aantal tips op een rijtje.

  20 juli '22 (11:58)

  De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

  3 redenen om elke dag je fiets te pakken

  Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken!