Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Van Ginkel B.V.

Van Ginkel B.V.


Van Ginkel B.V. is sinds 2004 een vooraanstaande leverancier van hijs- en hoogwerkoplossingen, met een uitgebreid assortiment aan machines en diensten die zijn afgestemd op moderne bouwpraktijken. Hun kranenpark is zorgvuldig samengesteld om voor iedere opdracht een efficiënte kraan of verreiker te kunnen inzetten, wat resulteert in besparingen op tijd, flexibiliteit en kosten.

Het aanbod van Van Ginkel B.V. omvat hoogwerkers, kranen, verreikers, shovels en heftrucks, waardoor ze voor elk type project de juiste machine kunnen leveren. Hun focus ligt op het bieden van maatwerk hijsvermogen met geavanceerde planningssystemen en gedetailleerde werkomschrijvingen, waardoor opdrachten snel en economisch kunnen worden uitgevoerd.

Naast een divers machineaanbod beschikt Van Ginkel B.V. over vakbekwame machinisten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van opleiding, ervaring en enthousiasme. Deze machinisten zijn essentieel voor een succesvolle uitvoering van projecten en blijven langdurig bij het bedrijf, wat getuigt van de ervaring en expertise die binnen de organisatie wordt behouden.

Het bedrijf biedt ook uitgebreide onderhouds- en keuringsdiensten aan voor zowel eigen als klantmachines. Dit omvat het keuren van diverse apparatuur volgens veiligheidsvoorschriften, zoals elektrische arbeidsmiddelen, ladders, steigers, valbeveiliging en hijs- en hefmiddelen volgens de NEN3140 norm.

Van Ginkel B.V. streeft ernaar om totaaloplossingen te bieden voor werken op hoogte met een assortiment van 150 machines. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en flexibele levering door het logistieke team van het bedrijf, dat alle machines door heel Nederland kan transporteren en zelfs ter plaatse bedieningsinstructies kan geven.

Met een focus op efficiëntie, kwaliteit en veiligheid is Van Ginkel B.V. een betrouwbare partner voor diverse bedrijfstakken en particulieren, die hen ondersteunt bij het succesvol uitvoeren van projecten op elk terrein.

https://www.youtube.com/watch?v=2zYVDGx3fls
0342 453 712
info@vanginkelbv.nl
https://www.facebook.com/Hoogwerkerverhuur
https://www.instagram.com/vanginkelbv
https://vanginkelbv.nl/
Nijverheidsplein 4 , 3771 MR Barneveld