Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Transportbedrijf St vd Brink

Transportbedrijf St vd Brink

Welkom bij Transportbedrijf St vd Brink, een toonaangevende naam in de transportsector met een rijke geschiedenis en een sterke toekomstvisie. Als écht familiebedrijf zijn ze al meer dan 75 jaar actief, met inmiddels de derde generatie aan het roer. Deze lange ervaring heeft hen gevormd tot een organisatie met een diepgewortelde passie voor transport en een ongeëvenaarde betrokkenheid bij hun medewerkers en klanten.


Het hart van Transportbedrijf St vd Brink wordt gevormd door het familiegevoel dat in elke vezel van het bedrijf aanwezig is. Dit is geen oppervlakkig sausje, maar de kern van hun succes. Bij St vd Brink draagt elke medewerker vanuit zijn eigen expertise bij aan het resultaat voor de klant. Het gevoel van samenhorigheid en wederzijds vertrouwen versterkt niet alleen de band tussen collega's, maar ook met opdrachtgevers en leveranciers. Het is dit gevoel van gemeenschap en verbondenheid dat hen onderscheidt en hen in staat stelt om langdurige en vruchtbare relaties op te bouwen met klanten en partners.


St vd Brink is een bedrijf dat continu investeert in samenwerkingen en materieel om de continuïteit te waarborgen en hun klanten een breed scala aan transportdiensten te kunnen bieden. Met een landelijke dekking en een indrukwekkend wagenpark zijn ze in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende transportbehoeften. Of het nu gaat om koel- en vriestransport of huiftransport, St vd Brink staat altijd klaar om elke uitdaging aan te gaan. Afspraak is afspraak, en klanten kunnen rekenen op een betrouwbare levering volgens planning.


Duurzaamheid en innovatie zijn diepgeworteld in het DNA van het bedrijf. Ze zijn vastberaden om hun bijdrage te leveren aan een duurzame, schonere wereld. Dit blijkt niet alleen uit hun certificeringen, maar ook uit hun voortdurende inzet voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe, zuinige technieken. Ze hebben in het verleden al bewezen voorop te lopen in de branche, met de introductie van de eerste stille trailer en de inzet van hybride vrachtwagens. Nu blijven ze vooruitkijken naar de toekomst van elektrisch rijden en werken ze aan het verminderen van hun CO2-uitstoot.


Samenwerking en proactiviteit zijn cruciaal voor het realiseren van hun ambities. St vd Brink anticipeert op toekomstige uitdagingen, zoals de transitie naar alternatieve vervoersmethoden in steden waar dieselvoertuigen niet meer zijn toegestaan. Ze trainen hun chauffeurs om zuinig te rijden en creëren een veilige en ondersteunende omgeving voor hun medewerkers. Ze zijn er trots op dat ze als partner deelnemen aan de Safety deal, een initiatief dat streeft naar veiligheid en vertrouwen in de retail distributie.


Als full-servicebedrijf doen ze alles in eigen huis, van onderhoud en reparaties tot keuringen en service. Met een mix van specialisten en allrounders zijn ze in staat om het complete onderhoud van hun wagenpark te verzorgen en te garanderen dat alles soepel en efficiënt verloopt. Klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en toewijding van hun chauffeurs, die vakbekwaam en representatief zijn. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8sfx0D2SP8Y
0341 - 565050
info@stvdbrink.nl
https://www.facebook.com/StvdBrink
https://www.instagram.com/stvdbrink
https://www.stvdbrink.nl/
Tolweg 15, 3851 SL Ermelo