Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Thermotraffic Holland BV

Thermotraffic Holland BV

Thermotraffic Holland BV is sinds 1984 actief als logistiek dienstverlener en heeft zich gevestigd als een marktleider op het gebied van wereldwijde temperatuurgecontroleerde logistiek. Het bedrijf biedt een uitgebreid logistiek totaalconcept voor temperatuurgecontroleerde goederen, zowel food als non-food. Ze hebben een sterke focus op het leveren van op maat gemaakte supply chain-oplossingen aan hun klanten.

Met uitgebreide expertise en jarenlange ervaring ontwikkelt Thermotraffic all-round logistieke oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van verschillende sectoren, zoals de veterinaire en fytosanitaire markt, bloemen en farmaceutische producten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van de logistiek voor gevoelige goederen die temperatuurgecontroleerd moeten worden vervoerd.

Thermotraffic beschikt over state-of-the-art faciliteiten, geavanceerde koel- en vriesopslagruimtes en gespecialiseerde transportvoertuigen met temperatuurregelingssystemen. Hierdoor kunnen zij garanderen dat de goederen tijdens het transport in optimale conditie blijven. Ze zijn gecertificeerd volgens internationale normen en regelgevingen, zoals HACCP en GDP, waardoor ze voldoen aan strenge normen voor hygiëne, traceerbaarheid en veiligheid.

Het dynamische team van Thermotraffic staat klaar om samen met klanten slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op hun specifieke behoeften. Ze streven ernaar om een one-stop service te bieden, zodat klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten, terwijl Thermotraffic zorgt voor een naadloze logistieke afhandeling.

De diensten van Thermotraffic omvatten onder andere zeevracht, opslag (bevroren/koel), import-/exportafhandeling (douane), nationaal en internationaal container- en wegtransport, consultancydiensten, luchtvrachtafhandeling en contractvervoer. Met hun brede scala aan hoogwaardige logistieke diensten en diepgaande expertise in temperatuurgecontroleerde logistiek blijft Thermotraffic een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en op maat gemaakte logistieke oplossingen.

Gevestigd in Rotterdam, profiteert Thermotraffic van een strategische locatie met gemakkelijke toegang tot de haven van Rotterdam, een van 's werelds grootste en meest belangrijke havens. Dit stelt hen in staat om efficiënte logistieke oplossingen te bieden en gebruik te maken van wereldwijde distributiekanalen.

https://www.facebook.com/100063663214016/videos/419667915384759
085-0401700
rotterdam@thermotraffic.com
https://twitter.com/ThermotrGroup
https://www.facebook.com/thermotraffic.logistik/
https://www.thermotraffic.de/nl/
Abel Tasmanstraat 1, 3165 AM Rotterdam