Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

TankConnect | ADR TankTransport

TankConnect | ADR TankTransport

TankConnect is een toonaangevende speler in het vervoer van vloeibare chemicali├źn en andere gevaarlijke stoffen, met een sterke focus op veiligheid en kwaliteit. Gevestigd in het strategisch gelegen Rotterdam Heijplaat, kunnen ze snel schakelen en flexibel reageren, waardoor ze een optimale dienstverlening bieden aan klanten zowel binnen als buiten Nederland.

Hun specialisatie ligt in het ADR-transport van gevaarlijke vloeibare afvalstoffen, waarbij ze voldoen aan strenge voorschriften en veiligheidsnormen. Dit vereist ervaren chauffeurs met VLG/ADR-diploma's, die voortdurend worden begeleid door in-house coaches en mentorchauffeurs, wat hun toewijding aan veiligheid onderstreept.

TankConnect biedt een totaaloplossing voor de behandeling en het vervoer van gevaarlijke afvalstoffen. Dit omvat bemiddeling, vervoer en opslag, en hun doel is om samen met klanten te denken en aan hun specifieke behoeften te voldoen. Ze beschikken over een groot aanbod aan tankcontainers en trekkers die volledig zijn uitgerust volgens ADR-normen, en ze hebben de capaciteit om klanten in binnen- en buitenland te ondersteunen.

Met een steunpunt in de haven van Antwerpen zijn ze ook in staat om de Belgische markt beter te bedienen, waardoor ze hun netwerk vergroten en klanten nog beter van dienst zijn. TankConnect is de ideale keuze voor diegenen die een betrouwbare partner zoeken voor het vervoer van gevaarlijke vloeibare stoffen, met de nadruk op veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit. Ze bieden een complete en zorgvuldig afgestemde dienstverlening voor al uw vloeibare transportbehoeften.

010 261 33 34
planning@tankconnect.nl
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057109643106
https://www.tankconnect.nl
Bunschotenweg 134, 3089 KC Rotterdam