Tv-programma met modeltreinbouwers scoort opnieuw

Voor de tweede week op rij voert van Omroep Max het rijtje met best bekeken amusementsprogramma's van de woensdagavond aan. Naar de tweede aflevering van het door André van Duin gepresenteerde programma keken ruim 1,2 miljoen kijkers, net zoveel als vorige week. Het haalt daarmee een tweede plek in de kijkcijfer top 25.

Het programma waarin modeltreinbouwers in teams tegen elkaar strijden om de mooiste en creatiefste modelspoorbaan in elkaar te zetten, bleef de concurrentie op de andere grote familiezenders voor. Voor de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje stemden volgens Stichting Kijkonderzoek (SKO) ruim een miljoen kijkers af op RTL 4. Zij zagen hoe rapper Donnie net niet genoeg punten wist te halen met zijn foto's en het programma als eerste kandidaat van dit seizoen moest verlaten. Het verschil met SBS6 was groot om half negen: er keken 527.000 mensen naar Steenrijk, Straatarm.

Andere programma's 

Het best bekeken programma van de avond was Het NOS Journaal van 20.00 uur, dat bijna 1,7 miljoen kijkers naar NPO 1 trok. Naar het NOS Journaal van 18.00 uur keken 1,2 miljoen mensen en het Half Acht Nieuws van RTL 4 behaalde een ruime 1,1 miljoen kijkers. Naar EenVandaag keken ruim 1 miljoen mensen en het actualiteitenprogramma is daarmee goed voor een vijfde plek in de kijkcijfer top 25.

Door: ANP