Aangepast treinverkeer door werkzaamheden tussen Dordrecht en Roosendaal

Van zaterdag 24 juli tot en met zondag 8 augustus voert ProRail intensieve werkzaamheden uit tussen Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen. De werkzaamheden betreffen het verbeteren en op hoogte brengen van de bodem in verband met bodemverzakking bij Roosendaal. Bijzonder aan deze werkzaamheden is dat ProRail diep de grond in gaat, om ervoor te zorgen dat de bodem in goede conditie blijft en de komende jaren er weer robuust bij ligt. Dit meldt NS.

In deze periode rijden er minder NS-treinen tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe en rijden er geen NS-treinen tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Er rijden snelbussen tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe en stopbussen in plaats van treinen tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Reizigers uit Rotterdam Centraal/Dordrecht richting Roosendaal/Vlissingen kunnen het beste omreizen via Breda. De extra reistijd bedraagt in ieder geval dertig minuten.

Voorbereid op reis

NS raadt reizigers aan voor vertrek de NS Reisplanner of app te raadplegen en rekening te houden met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten. In de zomervakantie vinden op meerdere plekken in Nederland werkzaamheden aan het spoor plaats. Klik hier voor meer informatie.

Door: Nationale Transportgids