Vakbeurs OV Expo in Houten gaat niet door, Expo Congres volledig online

De OV Expo 2020 die op 8 okotober plaats zou vinden gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. De vakbeurs voor het openbaar vervoer wordt doorgeschoven naar mei of juni volgend jaar. Het OV Expo Congres gaat wel door, zij het volledig online. Dit meldt OV Expo. 

Tot voor kort had de organisatie het vertrouwen en de hoop dat het evenement door kon gaan, uiteraard in aangepaste vorm om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Maar de laatste tijd loopt het aantal coronabesmettingen in Nederland snel op. "Bovendien zijn er nu aangescherpte maatregelen genomen om dat tij te keren. In zo’n situatie is het niet langer verstandig om elkaar als sector te ontmoeten in Houten", meldt de organisatie

Terugwinnen van de OV-reiziger

Het OV Expo Congres gaat wel door op 8 oktober. Dit gebeurt niet meer met een fysieke bijeenkomst, maar als volledig webinar. Vanuit de studio van ProMedia in Rotterdam worden twee thema’s behandeld: het terugwinnen van de OV-reiziger na de coronacrisis en het bereikbaar houden van regio en stadsrand. Inschrijven voor deelname kan tot kort voor het webinar zelf. Deelnemers ontvangen achteraf een terugkijklink.

Door: Nationale Transportgids