Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Sky Logistics B.V.

Sky Logistics B.V.

Sky Logistics B.V. is een in Hoofddorp gevestigd logistiek bedrijf dat een breed scala aan logistieke diensten aanbiedt aan klanten over de hele wereld. Het bedrijf is opgericht met als doel om een toonaangevende logistieke dienstverlener te worden en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en efficiënte partner voor internationale logistiek.

Een van de belangrijkste diensten die Sky Logistics B.V. biedt, is internationaal transport. Het bedrijf richt zich voornamelijk op luchtvracht, maar biedt ook zeevracht- en wegtransportdiensten aan. Het bedrijf heeft sterke relaties met luchtvaartmaatschappijen en transportbedrijven over de hele  , waardoor ze hun klanten een uitgebreide logistieke oplossing kunnen bieden.

Een ander belangrijk aspect van de dienstverlening vanSky Logistics B.V. is de douaneafhandeling. Het bedrijf heeft een team van deskundigen die zich volledig richten op de douaneafhandeling voor zendingendie van en naar het buitenland worden vervoerd. Dit zorgt ervoor dat de klantenvan Sky Logistics B.V. zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl het bedrijf zorgt voor een soepele en probleemloze douaneafhandeling.

Sky Logistics B.V. biedt ook opslag- en distributiediensten. Het bedrijf heeft moderne opslagfaciliteiten die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en beveiligingssystemen. Het bedrijf biedt opslag- en distributiediensten aan voor een breed scala aan producten, van kleine pakketten tot grote industriële goederen.

Het team van Sky Logistics B.V. bestaat uit ervaren logistieke professionals die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten. Het bedrijf is voortdurend bezig met het verbeteren van zijn processen en technologieën om de klanttevredenheid te verhogen. Het bedrijf streeft ernaar om een ​​toonaangevende speler te worden in de logistieke sector en blijft zich richten op innovatie en groei.

023 56 19 742
info@skygroup.nl
https://twitter.com/SkyLogisticsBV
https://www.facebook.com/SkyLogisticsBV
https://www.instagram.com/skylogisticsbv/
https://www.skygroup.nl/
Henri Wenckebachdreef 2, 2132 PH Hoofddorp