Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Sedna Containers B.V.

Sedna Containers B.V.

Sedna Containers B.V., gevestigd in Landsmeer, is een toonaangevende leverancier van nieuwe en gebruikte zeecontainers, opslagcontainers, accommodatiecontainers, koelcontainers, speciale containers en offshore containers. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, hebben ze een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen.

De medewerkers van Sedna Containers zijn al meer dan twee decennia actief in de verkoop en verhuur van een breed scala aan containers, waarbij ze zich specialiseren in zowel de zakelijke als particuliere markt. Hun assortiment omvat standaard zeecontainers, geschikt voor zowel transport over zee als opslagdoeleinden, evenals speciale containers zoals koelcontainers, open-top containers en geïsoleerde containers voor het vervoer van bederfelijke of temperatuurgevoelige goederen. Bovendien bieden ze ook offshore containers en accommodatiecontainers aan, die voldoen aan de specifieke eisen van de olie- en gasindustrie en andere industriële sectoren.

Wat Sedna Containers onderscheidt, is hun nuchtere ondernemingsgeest met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid. Het belang van hun klanten staat altijd voorop, of het nu gaat om grote spelers in de olie- en gasindustrie, bouwbedrijven, exporteurs, overheidsinstanties of particulieren. Ze streven ernaar maatwerk te leveren en werken nauw samen met klanten om aan hun unieke behoeften te voldoen.

Het ervaren team van Sedna Containers beschikt over diepgaande kennis van de producten en de branche, waardoor ze uitstekend kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten. Ze bieden niet alleen hoogwaardige containers aan, maar kunnen ook modificaties uitvoeren om aan specifieke vereisten te voldoen. Of het nu gaat om het installeren van extra deuren, ramen, isolatie of elektrische voorzieningen, ze zorgen ervoor dat de containers aan de specifieke behoeften van hun klanten voldoen.

Naast hun focus op kwaliteit en vakmanschap, gelooft Sedna Containers in samenwerking, proactief handelen en kennisdeling als sleutelfactoren voor succes. Ze werken samen met deskundige partners en opdrachtgevers om optimale oplossingen te bieden. Of het nu gaat om grote projecten in binnen- en buitenland of kleinere lokale projecten, Sedna Containers is in staat om aan diverse behoeften te voldoen en concepten te bedenken die passen bij elke klant.

Sedna Containers streeft ernaar de beste containerleverancier in de markt te zijn en hun ambitie is helder. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om te groeien. Met hun lokale aanwezigheid, ondernemerschap en kernwaarden zoals ambitie, lef, openheid, vertrouwen, betrokkenheid, betrouwbaarheid, slagvaardigheid en samenwerking, maken ze het verschil.

https://www.youtube.com/watch?v=q72T9dReRas
085-2017317
sales@sednacontainers.com
https://twitter.com/SEDNAContainers
https://www.facebook.com/SEDNAcontainers
https://www.instagram.com/sednacontainers/
https://www.sednacontainers.com
Noordeinde 124-G, 1121 AL Landsmeer