Vier doden en vijf gewonden door ongeluk op N34 bij Borger

Bij een ongeluk met zes auto's op de N34 bij Borger zijn gisteravond vier doden en vijf gewonden gevallen. Onder de doden is de bestuurder van een auto, laat de politie weten. De politie liet eerder al weten dat er negen personen bij het incident betrokken waren.

De vier slachtoffers zijn drie mannen en een vrouw, meldt de politie. Het gaat om een 24-jarige man uit Dalen, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen en een 48-jarige man uit Gramsbergen. De politie zoekt naar getuigen van het ernstige ongeluk.

Vijf gewonden

Bij het ongeval, dat zondagavond rond 20.50 uur gebeurde, raakten ook vijf mensen gewond. Zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak. Volgens lokale media is een auto van een talud gereden, maar dat kon een woordvoerder van de politie nog niet bevestigen.

Chaos op de weg erg groot

Hulpdiensten waren massaal aanwezig en de chaos op de weg was groot. Diverse auto's lagen op hun kant. Burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn kwam ter plaatse om de brandweermannen en andere hulpdiensten te bedanken voor hun inzet.

Door: ANP