Kaartverkoop Wereldhavendagen in Rotterdam van start

Afgelopen vrijdag is de kaartverkoop voor de Wereldhavendagen van start gegaan. Op 3, 4 en 5 september maken jong en oud kennis met de kansen en mogelijkheden van de Rotterdamse haven via een uitgebreid aanbod aan excursies, wandel- en fietstours, rondvaarten en andere activiteiten, zowel in de stad als in het havengebied. Ook is er een online programma. Dit meldt Port of Rotterdam.

Het thema van het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland is dit jaar ‘Port Of Opportunities’, waarmee bezoekers kennismaken met alle kansen en mogelijkheden die de Rotterdamse haven te bieden heeft. Door de maatregelen rond covid-19 is het dit jaar niet mogelijk om een groot publieksevenement op de kades te organiseren, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het uitgebreide aanbod excursies, wandel- en fietstours, rondvaarten en andere activiteiten.

Vaccinatiebewijs

Kaarten en tijdslots (voor gratis onderdelen) zijn te boeken via de website. De Wereldhavendagen volgt de richtlijnen van de overheid om de veiligheid en gezondheid van het publiek te waarborgen. Daarom is het naast een ticket of reservering bij een aantal onderdelen nodig om een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve corona-testuitslag te overleggen (via de CoronaCheck-app).

Door: Nationale Transportgids