Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Fletcher Hotels maakt luxe én milieuvriendelijke bootverhuur mogelijk

Door Redactie Nationale Transportgids
schedule 7 min
location_on [xx]km
Fletcher Hotels is nieuwe samenwerkingen aangegaan met Sloepdelen en Blue Harbor. Deze samenwerkingen geven Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, de mogelijkheid tot het aanbieden van luxe en milieuvriendelijke bootverhuur aan hotelgasten. Dit meldt Fletcher Hotels.

Het nieuwe aanbod luxe bootverhuur is ideaal met de mooie zonnige dagen in het vooruitzicht en is per juni mogelijk bij drie prachtige Fletcher hotels met eigen aanlegsteiger, namelijk in het Noord-Hollandse Loosdrecht en Huizen en het Zeeuwse Arnemuiden.

Bootverhuur bij Fletcher Hotels: luxe en groen

De e-sloepen van Sloepdelen en Blue Harbor zijn ruime krachtige sloepen, geschikt voor twaalf personen en varen volledig elektrisch, waardoor het ontdekken van de mooiste plekken vanaf het water een milieuvriendelijk dagje uit wordt. Er is geen vaarbewijs nodig voor het huren van een e-sloep, deze is uitermate gebruiksvriendelijk en door iedereen te besturen. De mooie, stijlvolle en moderne sloepen zijn allen volledig ingericht met comfortabele zit- en rugkussens, ideaal voor langere vaartochten. Vanwege een actieradius van meer dan 100 kilometer kan er een non-stop vaartocht van wel vijftien uur worden gemaakt. Dat betekent maximaal genot van een heerlijk dagje in luxe op het water.

Dieselboten verkocht

“Het aanbieden van deze luxe e-sloepen zijn een mooie aanvulling bij de drie hotels en bieden onze gasten de kans om Nederland op een hele andere manier te beleven. De hotels liggen allen aan plassen en meren van prachtige natuurgebieden die uitnodigen om te worden ontdekt, dat willen wij onze gasten niet ontnemen. Ook beschikken de hotels over een eigen aanlegsteiger, daar mogen de sloepen natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn blij de dieselboten verkocht te hebben en als hotelketen de stap te hebben gezet naar milieuvriendelijke e-sloepen. Aangezien de e-sloepen zonder vaarbewijs kunnen worden gehuurd en zeer goed te besturen zijn door zowel ervaren als onervaren vaarders, is dit een leuke ervaring voor zowel jong als oud ”, aldus Laurence Drescher – Commercieel Manager Fletcher Hotels.

Prachtige locaties

De luxe sloep van Sloepdelen is te huur bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam te Loosdrecht. De luxe sloepen van Blue Harbor zijn te huur bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen en Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer te Arnemuiden. Prachtige locaties om vanaf het water te ontdekken en leuk om te ondernemen met zowel vrienden, collega’s als met de hele familie. Het vaartochtje kan compleet worden gemaakt met een picknickmand, steigermenu of andere snacks en dranken, welke gemakkelijk kunnen worden bijgeboekt op alle locaties.

Sloepdelen en Blue Harbor

Zowel Sloepdelen als Blue Harbor zijn snel groeiende ondernemingen die zich inzetten voor een milieuvriendelijk dagje eropuit. Een unieke ervaring beleven op het water in luxe staat bij beide centraal. De dynamische groei en de enthousiaste drive in combinatie met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van deze ondernemingen staan in lijn met de missie en visie van Fletcher Hotels. Hierdoor was de keuze om een vruchtbare samenwerking met elkaar aan te gaan snel gemaakt.

Door: Nationale Transportgids

08 april '24 (19:30)

Bloomberg: scheepsbouwer Damen mag Duitse marineschepen bouwen

De Nederlandse scheepsbouwer Damen heeft een Duitse miljardenorder voor de levering van in ieder geval twee grote marineschepen binnengesleept, zogeheten fregatten. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Leden van het Duitse parlement moeten nog instemmen met het investeringsplan voor de strijdkrachten, met een totale waarde van ongeveer 7 miljard euro.

05 april '24 ( 7:27)

Grootscheepse controle in Rotterdams havengebied

Dinsdag 2 april 2024 zijn 's ochtends tijdens een grote integrale verkeers- en transportcontrole in het Rotterdamse havengebied 54 voertuigen uitgebreid gecontroleerd. Daarbij werden bekeuringen uitgedeeld. Dat meldt Politie.nl.

04 april '24 (22:15)

Havenbedrijf Rotterdam vindt grote kerncentrale op Maasvlakte niet logisch

De Rotterdamse haven is geen voor de hand liggende locatie voor een grote kerncentrale. Dat betoogt Havenbedrijf Rotterdam in een brief over de plannen voor twee nieuwe kerncentrales van de regering. Naast het Zeeuwse dorp Borssele is de Eerste Maasvlakte bij het Rijk in beeld als plaats voor een nieuwe centrale.

02 april '24 ( 6:48)

Twee enorme pijlers geplaatst in Zoutdam IJmuiden

Zondag 31 maart 2024 is de grote hijsoperatie om de twee pijlers van Zoutdam IJmuiden in het Binnenspuikanaal van het sluizencomplex IJmuiden te plaatsen met succes afgerond. Dat meldt Rijkswaterstaat.

29 maart '24 ( 7:36)

Eerste Paasdag eerste afvaart veerdienst Hoeksveer

Zondag 31 maart 2024 (Eerste Paasdag) opent Glupo om 09.45 uur het nieuwe vaarseizoen van het Hoeksveer. De eerste retourreis van deze veerdienst tussen Berghaven, Hoek van Holland en FutureLand/Rotterdam Maasvlakte wordt door een blaasorkest voorzien van een muzikale noot. Daarover bericht Port of Rotterdam.

26 maart '24 ( 8:44)

Zeehavenpolitie houdt vier verdachten aan in Heerhugowaard

In samenwerking met de politie in Noord-Holland heeft de Zeehavenpolitie Zeeland-West-Brabant vrijdag 22 maart 2024 vier personen aangehouden in Heerhugowaard. Dat meldt Politie.nl.

25 maart '24 (11:45)

Onderzoek van OVV naar dodelijk ongeluk cruiseschip in Caribisch gebied

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) doet onderzoek naar een ongeluk op een cruiseschip van Holland America Line, waarbij vrijdag twee bemanningsleden om het leven zijn gekomen. Er zijn twee OVV-medewerkers afgereisd naar het Caribisch gebied, waar het ongeluk gebeurde, laat de raad weten.

25 maart '24 (10:15)

Recordomzet voor baggeraar Van Oord

De Rotterdamse baggeraar Van Oord heeft vorig jaar een recordomzet geboekt en zag de winst meer dan verdubbelen. Het bedrijf zegt dat de markten gestaag aan het stabiliseren zijn na een aantal "uitdagende" jaren.

22 maart '24 (10:15)

Provincie Limburg uit zorgen over maandenlange afsluiting Julianakanaal

De provincie Limburg is "zeer bezorgd" over de maandenlange afsluiting van het Julianakanaal voor de scheepvaart. De provincie spreekt bovendien van een "geheel eenzijdige afweging".

21 maart '24 ( 8:55)

Medewerkers Havenbedrijf Rotterdam doneren aan goede doelen

Stichting Gaarkeuken van Rotterdam, het Familiehuis Daniël den Hoed en Stichting 010 Zwerfie hebben drie cheques van respectievelijk € 3.005, € 2.610 en € 1.010 ontvangen van personeel van Havenbedrijf Rotterdam. Dat meldt Port of Rotterdam.