Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Rotom Nederland BV

Rotom Nederland BV
apartment Ekkersrijt 1428 , 5692 AK Son
Twitter logo Son

Welkom bij de Rotom Groep - uw partner voor hoogwaardige logistieke oplossingen in Europa. Met onze producten en logistieke diensten bedienen we dagelijks duizenden klanten die behoefte hebben aan (duurzame) ladingdragers. Onze missie is om klanten te helpen bij hun supply chain optimalisatie, zodat zij duurzame voordelen kunnen ervaren en kostenbesparingen kunnen realiseren.


Onze ervaren medewerkers op tien Europese vestigingen staan klaar om klanten en prospects te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste logistieke oplossingen. We streven ernaar om elke klant persoonlijk te benaderen en de logistieke oplossing zoveel mogelijk op maat aan te leveren. Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van logistieke middelen en diensten, weten we hoe we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.


Als gespecialiseerd leverancier van interne transportmiddelen, ladingdragers, mobiele opslagsystemen en hulpmiddelen voor magazijnen en winkels, bieden we een breed scala aan producten. Onze horizontale groepen stellen ons in staat om optimaal in te spelen op de behoeften van verschillende klantengroepen. Met meer dan 500 enthousiaste medewerkers en 26 vestigingen verspreid over 12 Europese landen, zorgen we ervoor dat klanten in Europa altijd kunnen rekenen op onze ondersteuning.


Bij Rotom Nederland BV zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en effectieve oplossingen van groot belang. Ons doel is om dé leverancier binnen Europa te worden op het gebied van logistieke middelen en diensten. We blijven onze producten en diensten continu verbeteren en verfijnen, om ervoor te zorgen dat uw supply chain geoptimaliseerd wordt en uw bedrijf efficiënter kan werken. Met onze toegewijde aanpak en jarenlange ervaring, kunt u vertrouwen op Rotom Nederland BV voor betrouwbare en hoogwaardige logistieke oplossingen. 

https://www.youtube.com/watch?v=bcQn_ZC3nZU
0499 - 491 010
info@rotom.nl
Son
https://www.facebook.com/rotomnederland
https://www.rotom.nl
Ekkersrijt 1428 , 5692 AK Son