Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Roroka forklifts B.V.

Roroka forklifts B.V.

Roroka Forklifts B.V., gevestigd in Krimpen aan den IJssel, is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren vanhoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van intern transportmaterieel. Hun expertise omvat een breed assortiment aan apparatuur, zoals vorkheftrucks, verreikers, reachtrucks, ruwterreintrucks, zijladers en hoogwerkers.

Ze bieden een uitgebreid assortiment intern transportmaterieel en hoogwerkers, inclusief heftrucks, stapelaars, palletwagens, schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers en zelfrijdende hoogwerkers, waardoor ze in staat zijn om aan de diverse behoeften van bedrijven te voldoen. Deze apparatuur is ontworpen om snel en veilig op hoogte te werken, wat essentieel is in verschillende industriële toepassingen.

Roroka Forklifts B.V. begrijpt de cruciale rol die intern transportmaterieel speelt in bedrijfsactiviteiten en biedt uitgebreide onderhouds- en serviceoplossingen. Regelmatig preventief onderhoud is de sleutel tot een hogere inzetbaarheid en verbeterde veiligheid. Het voorkomt onnodige stilstand en vermindert de kans op storingen, wat uiteindelijk kostenbesparend is voor bedrijven.

Een bijzonder aspect van hun dienstverlening is de focus op veiligheidskeuringen. Deze keuringen zijn gericht op het waarborgen van de veiligheid op de werkplek en voldoen aan de voorgeschreven ARBO-regelgeving. Tijdens deze keuringen worden 59 essentiële controlepunten onderzocht, variërend van lasverbindingen en remwerking tot elektrische en hydraulische installaties. Na goedkeuring ontvangt het transportmiddel een keurmerk.

Bovendien biedt Roroka Forklifts B.V. financieringsmogelijkheden voor intern transportmaterieel. Ze voorzien in leasing- en huurkoopopties, waarbij financial lease en operational lease de meest gangbare zijn. Ze zijn bereid om aangepaste voorstellen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun klanten, waardoor bedrijven weten waar ze aan toe zijn bij de aanschaf van deze belangrijke apparatuur.

0180 519 680
info@roroka.nl
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552396573455
https://www.instagram.com/rorokaheftrucks
https://www.rorokaforklifts.com
Industrieweg 20, 2921 LB Krimpen aan den IJssel