Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Pleging Transportservice BV

Pleging Transportservice BV

Pleging Transportservice BV is een betrouwbare en ervaren transportpartner die gespecialiseerd is in het regelen van transport in de breedste zin van het woord. Met een wagenpark bestaande uit 22 trekkende eenheden en ongeveer 50 getrokken eenheden, hebben ze een efficiënte balans waarmee ze aan elke klantvraag kunnen voldoen. Of het nu gaat om regulier transport, kraanwerktransport op locatie, exceptioneel vervoer of speciale wensen, Pleging Transportservice staat klaar om te helpen.

Bij Pleging Transportservice staat dienstverlening centraal. Ze geloven in een persoonlijke aanpak en luisteren naar de wensen en behoeften van hun klanten. Dit geldt ook voor hun projectservice, waarbij elk project van begin tot eind samen met de klant wordt voorbereid en besproken. Met een focus op dienstverlening vanuit de klantvraag, streven ze ernaar om de verwachtingen te overtreffen en maatwerkoplossingen te bieden.

Naast regulier transport biedt Pleging Transportservice ook een scala aan andere diensten, waaronder autolaadkranen, trailers (open/zij/schuif), speciaaltransport, bakwagens, kooiaaptransport en materieel en diensten van PV Transport. Ze zijn ook actief als internationaal transporteur, met volle en deelladingen van en naar België, Duitsland en Zwitserland. Met een modern en goed onderhouden wagenpark zorgen ze voor een tijdige levering en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij Pleging Transportservice streven ze ernaar om transport zorgeloos te regelen voor hun klanten. Ze gaan verder dan alleen het vervoer en pakken ook andere diensten samen, zoals hijs- en installatiewerkzaamheden op bouwlocaties. Met hun complete en betrouwbare transportoplossingen zorgen ze voor een soepele afhandeling van elk project. Bovendien staat veiligheid voorop bij Pleging Transportservice, waarbij ze zoveel mogelijk een vaste chauffeur per klant inzetten en alle noodzakelijke vergunningen regelen.

Pleging Transportservice is trots op hun toewijding aan transportservice. Ze zien transport als een traject met een start en een finish, waarbij ze hindernissen en onverwachte wendingen moeiteloos pareren. Met hun begeleiding en expertise zorgen ze ervoor dat het transport veilig en efficiënt verloopt, en dat elke klant tevreden is met hun dienstverlening. Bij Pleging Transportservice betekent transportservice meer dan alleen het verplaatsen van goederen, het betekent een partnerschap waarbij ze elke uitdaging op het pad van hun klanten aangaan.

https://www.youtube.com/watch?v=o6eG3e1keU8
+31497519668
info@plegingtransportservice.nl
https://www.facebook.com/plegingtransportservice
https://www.instagram.com/plegingenpv
https://www.plegingtransportservice.nl
Sigarenmaker 4, 5521 DJ Eersel