Logo_rijkswaterstaat_logo

De Groene Boog voert op de autoweg N209 tussen de Vliegveldweg en de aansluiting met de autoweg N471 in de avond en nacht van 9 en 10 december asfaltreparaties uit. Hiervoor wordt de N209 op dit traject afgesloten. Dit meldt Rijkswaterstaat.

Werkzaamheden vinden plaats in de avonden en nachten van 9 en 10 december tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van ongeveer tien minuten. Bij ongunstige (weers-)omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Omleidingsroutes wegverkeer N209

Verkeer wordt omgeleid via de N471, N470 en de snelweg A13. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

A16 Rotterdam

Een goede bereikbaarheid van Rotterdam, Lansingerland en de omliggende regio is belangrijk voor een sterke economie en een goede leefbaarheid, aldus Rijkswaterstaat. De A16 Rotterdam draagt daaraan bij. De nieuwe elf kilometer lange en energieneutrale snelweg verbindt de snelweg A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. Ze wordt in opdracht van Rijkswaterstaat aangelegd door De Groene Boog, een bouwcombinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord en TBI-bedrijven Croonwolter&dros en Mobilis. De A16 Rotterdam gaat in 2024 open voor verkeer.

Door: Nationale Transportgids