Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Müller Fresh Food Logistics B.V.

Müller Fresh Food Logistics B.V.

Müller Fresh Food Logistics is een logistiek bedrijf dat  gespecialiseerd is in het transport en de opslag van verse voedingsmiddelen. Het bedrijf is actief in Europa en biedt een breed scala aan logistiekediensten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Müller Fresh Food Logistics heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van temperatuurgecontroleerde logistiek. Ze beschikken over een modern wagenpark met gekoelde vrachtwagens en geavanceerde opslagfaciliteiten met temperatuurbeheersing om ervoor te zorgen dat de producten in optimale staat worden gehouden tijdens het transport en de opslag.

Het bedrijf werkt nauw samen met voedingsproducenten, retailers en andere klanten in de voedselindustrie om aan hun specifieke logistieke behoeften te voldoen. Ze bieden diensten zoals transportmanagement, voorraadbeheer, cross-docking, orderpicking en distributie.

Müller Fresh Food Logistics hecht veel belang aan kwaliteit, voedselveiligheid en betrouwbaarheid. Ze werken volgens strikte normen en protocollen om ervoor te zorgen dat de producten tijdens het transport en de opslag aan alle vereisten voldoen.

Met hun expertise in verse voedingslogistiek speelt Müller Fresh Food Logistics een essentiële rol in de toeleveringsketen van de voedselindustrie, waarbij ze ervoor zorgen dat producten efficiënt en veilig worden gedistribueerd om de versheid en kwaliteit te behouden.

https://www.youtube.com/watch?v=hJd09tcGQ80
0548-855555
sales@muller.nl
https://twitter.com/mullerffl
https://www.facebook.com/mullerffl
https://www.instagram.com/mullerffl/
https://www.muller.nl
Keizersweg 79, 7451 PH Holten