Nationale Transportgids

NTG Wie we zijn

Wat is de Nationale Transportgids.nl? Uw gids door Transportland!

http://www.nationaletransportgids.nl is een website waarop u allerlei informatie kunt vinden met betrekking tot transport. Onze redactie plaatst dagelijks het actuele transportnieuws, aangevuld met wetenswaardigheden en relevante video's. Daarnaast bevat de website een vacaturegids voor transportpersoneel. Iedereen die in de transport werkzaam is kan bij ons terecht. Tot slot bevat onze website een schat aan achtergrondinformatie over de transportsector. Deze informatie vind je terug bij de nieuwspagina's.

Al met al biedt http://www.nationaletransportgids.nl een unieke combinatie van actueel transportnieuws en transportvacatures!

Onze redactie plaatst onze nieuwsberichten en filmpjes op de website, deze worden dagelijks ververst. Wij houden u hiervan op de hoogte via Twitter en Facebook.

 

 

www.twitter.com/transportgids            Facebook

Wij hopen dat u bij ons de informatie kunt vinden die u zoekt. Mocht u tips en/of opmerkingen hebben over onze site, horen wij het graag.

U kunt mailen naar info@nationaletransportgids.nl of bellen naar 050-317 31 25. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 09.00u tot 16.00u.