Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Maro Forwarding & Logistics BV

Maro Forwarding & Logistics BV

MARO Forwarding & Logistics biedt vele diensten aan op het gebied van transport, opslag en distributie. Hun hoogwaardige opslagfaciliteiten in of nabij de haven van Rotterdam garanderen niet alleen veilige opslag, maar ook gecontroleerde toegang en nauwkeurige tracking voor diverse goederen. Met toegang tot binnenvaart, spoor en vrachtwagens bieden hun topklasse magazijnen snelle verbindingen met heel Europa. Of je nu zoekt naar kortetermijnopslag of langdurige opslagmogelijkheden, MARO's opslagruimtes voldoen aan de hoogste normen.

Naast opslag biedt MARO Forwarding & Logistics expertise op het gebied van vullen, legen en verpakken van containers. Of het nu gaat om losse goederen, onverpakte items, of zorgvuldig gepalletiseerde vracht, ze zorgen voor een secure en efficiënte behandeling. Hun toewijding aan het correct vastzetten en beveiligen van vracht in containers verzekert een veilig transport. Bovendien bieden ze bij aankomst de service om containers te legen,goederen opnieuw te verpakken en voor te bereiden voor verdere distributie.

Voor een vlotte afhandeling van leveringen werkt MARO uitsluitend samen met betrouwbare partners voor weg-, binnenvaart- en spoorvervoer. Ze waarborgen een nauwkeurige en veilige aflevering van de lading op de eindbestemming. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid streven ze ernaar om de logistieke behoeften van hun klanten efficiënt en effectief te vervullen. Voor meer specifieke informatie over deze diensten kun je contact opnemen via maro@marofor.nl.

010 – 82 08 788
maro@marofor.nl
https://twitter.com/MAROForwarding1
https://www.facebook.com/maro.forwarding
https://www.marofor.nl/
Ambachtsstraat 2, 3284 XW Zuid-Beijerland