Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Marcor Stevedoring BV

Marcor Stevedoring BV
apartment Dodewaardstraat 14, 3087 BA Rotterdam

Marcor Stevedoring B.V., opgericht in 1997, is een toonaangevende bulkterminaloperator gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het laden, lossen, opslaan en behandelen van drogebulkgoederen, waaronder Agri-Bulk, Biomassa, Concentraten en Ertsen, Industriële Mineralen, Jumbo Bags en Andere Bulkproducten. Hun activiteiten richten zich op diverse sectoren, zoals bouw, energie, voedsel/voeder,productie en recycling, en ze bieden logistieke oplossingen voor klanten in deze sectoren.

Met een vloot van 4 drijvende kranen en 2 weegtorens opereert Marcor flexibel in de haven van Rotterdam, waar ze jaarlijks ongeveer 6 miljoen ton losse en verpakte bulkgoederen behandelen. Het bedrijf breidt zich verder uit met de ontwikkeling van de Hartel Terminal, gepland voor fases in 2023. Deze terminal zal meer opslagruimte en tri-modale leveringsmogelijkheden bieden, een stap voorwaarts in hun streven naar meerwaarde voor klanten.

Marcor, eigendom van de C. Steinweg Group, werkt nauw samen met Steinweg en partners in meer dan 50 landen wereldwijd. Deze samenwerking biedt klanten uitgebreide logistieke oplossingen. Met ongeveer 70toegewijde medewerkers staat Marcor dag en nacht paraat om meer dan 60 essentiële producten te behandelen die cruciaal zijn voor ons dagelijks leven, terwijl ze blijven streven naar kwaliteitsverbeteringen en duurzame relaties met klanten en belanghebbenden.

010 - 299 21 21
management@marcor.nl
https://marcor.steinweg.com/en/ne/
Dodewaardstraat 14, 3087 BA Rotterdam