Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

MACS Maritime Carrier Shipping Benelux B.V.

MACS Maritime Carrier Shipping Benelux B.V.
apartment Albert Plesmanweg 57 ( 3e etage), 3088 GB Rotterdam

MACS, een gevestigde naam gedurende meer dan 35 jaar in de scheepvaartwereld, bedient klanten in Zuid-Afrika, Europa, het VK en de VS/Mexico met gespecialiseerde verzendoplossingen. Hun veelzijdige vloot entoegewijde handelsroutes bieden plaats aan vrijwel elke lading: van containers en bulkgoederen tot projectladingen.

Sinds de oprichting in 1979 heeft MACS zich gericht op betrouwbare dienstverlening met persoonlijkeaandacht voor elke klant, ongeacht hun omvang. Hun vloot bedient drie belangrijke handelsroutes en biedt klanten maximale flexibiliteit in frequentie, doorlooptijden en aanloophavens. Het bedrijf heeft solide partnerschappen opgebouwd in logistiek en distributie, om de veilige en betrouwbare overdracht van goederen van vertrekpunt naar eindbestemming te waarborgen.

Wat MACS onderscheidt, is hun toewijding aan klanten. Elk stukje lading dat aan hen wordt toevertrouwd, wordt hun verantwoordelijkheid. Communicatie staat centraal; elke medewerker is toegankelijk voor klanten, zodat zij te allen tijde op de hoogte kunnen blijven van de status van hun lading. Voor MACS draait het niet alleen om de lading, maar om het vertrouwen dat klanten in hen stellen.

010 - 752 40 40
rmulder@macship.com
https://www.macship.com
Albert Plesmanweg 57 ( 3e etage), 3088 GB Rotterdam