65-jarig Rotterdam The Hague Airport lanceert jubileumwebsite

Rotterdam The Hague Airport bestaat op 1 oktober precies 65 jaar.  Om dit feit niet zomaar onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft de luchthaven afgelopen donderdag de jubileumwebsite www.rtha65jaar.nl gelanceerd. In aanloop naar oktober worden hier aantal mooie momenten in foto en video uit de geschiedenis van de luchthaven gedeeld. Dit meldt Rotterdam The Hague Airport.

Behalve dat de luchthaven zelf foto's en video's deelt vraagt de onderneming ook passagiers om hun mooie momenten met te delen. Dat kan via de accounts op Facebook en Instagram. "Hier doen we een oproep aan iedereen om via de jubileumwebsite een foto + beschrijving van het mooiste RTHA moment in te sturen. Daarnaast doen we ook een oproep op onze social media. Door het gebruik van #mijnrthamoment kan ook via Instagram het bijzonder moment gemakkelijk worden gedeeld. De inzendingen maken kans op een unieke en gepersonaliseerde RTHA koffer!", zo meldt de luchthaven. 

Zestienhoven

Op 1 oktober 1956 ging ‘Vliegveld Zestienhoven’ (in de volksmond heette Rotterdam Airport toen zo) open in de polder tussen Rotterdam en Den Haag. Het bleek een enorme stimulans voor de bedrijvigheid in de regio. Sinds 2010 heet de luchthaven officieel:  Rotterdam The Hague Airport.

Door: Nationale Transportgids