Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Kraan- en Transportbedrijf Van der Tol

Kraan- en Transportbedrijf Van der Tol

Transportbedrijf Van der Tol B.V. is een bedrijf datgespecialiseerd is in kraan- en transportdiensten. Het bedrijf beschikt overeen modern wagenpark en gekwalificeerde medewerkers die zorgen voor veilige enbetrouwbare transporten en hijswerkzaamheden.

Het kraan- en transportbedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronderhet transport van zware en/of grote objecten, zoals machines en constructies,het plaatsen van bouwmaterialen en het hijsen van bijvoorbeeld staalconstructiesen brugdelen. Dit gebeurt met behulp van een breed assortiment aan hijskranen,waaronder telescoopkranen en mobiele kranen met een hefvermogen variërend vanenkele tientallen tot honderden tonnen.

Naast transport- en hijswerkzaamheden, biedt Van der Tol B.V. ookaanvullende diensten aan zoals het verzorgen van vergunningen en het inrichtenvan de werklocatie, zodat het transport en het hijswerk veilig en efficiëntuitgevoerd kan worden.

Klanten van Van der Tol B.V. zijn onder meer actief in de bouw,infrastructuur, industrie en petrochemie. Het bedrijf opereert vanuit locatiesin Rotterdam en Schiedam en bedient klanten door heel Nederland.

https://www.youtube.com/watch?v=wizMFQvdbhI
030 666 15 55
info@vdtolbv.nl
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063995682198
https://www.instagram.com/van_der_tol_kraan_en_transport/
https://www.vdtolbv.nl/
Strijkviertel 16, 3545 NJ Utrecht