Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Jac. v.d. Vegt en Zn BV

Jac. v.d. Vegt en Zn BV
apartment Spoordwarsstraat 11, 8271 RD IJsselmuiden

Jac. v.d. Vegt & Zn BV, gevestigd in IJsselmuiden, is een veelzijdig bedrijf dat sinds 1928 een leidende rol speelt in transport- en hijsdiensten. Opgericht door Jan Weever, begon het als een eenvoudig transportbedrijf met paard en wagen, evoluerend naar het huidige moderne bedrijf.

Met een focus op zowel kraanverhuur als transport beschikt Jac. v.d. Vegt & Zn BV over een uitgebreid wagenpark. Van mobiele telescoopkranen tot torenkranen, met capaciteiten variërend van 40 ton tot 150 ton, bieden ze oplossingen voor diverse hijsbehoeften. De verhuur van kranen is inclusief ervaren machinisten met ruime ervaring op bouwplaatsen, wat zorgt voor veilige en efficiënte projectuitvoering.

Naast hijsdiensten is het bedrijf gespecialiseerd in transport, met diverse vrachtwagens en opleggers voor distributie, bouwmateriaal, en speciale ladingen. Ervaren chauffeurs zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van horizontaal transport, waardoor Jac. v.d. Vegt & Zn BV een complete partner is voor zowel verticale als horizontale verplaatsingen.

Met moderne apparatuur, een toegewijd team van professionals en een sterke nadruk op veiligheid, biedt Jac. v.d. Vegt & Zn BV betrouwbare oplossingen voor een breed scala aan transport- en hijsuitdagingen.

https://www.facebook.com/jacvdvegt/videos/3211423912500051
038 331 44 66
info@jacvdvegt.nl
https://www.facebook.com/jacvdvegt
https://www.jacvdvegt.nl
Spoordwarsstraat 11, 8271 RD IJsselmuiden