Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

J.W. van Ingen Transport

J.W. van Ingen Transport

Welkom bij J.W. van Ingen Transport, een toonaangevende naam in de wereld van gekoeld transport. Sinds de oprichting op 1 april 1965 door Wim van Ingen Sr., heeft J.W. van Ingen Transport zich ontwikkeld tot eendynamisch en betrouwbaar bedrijf in de logistieke sector. Gevestigd in Ingen, midden in Nederland, biedt J.W. van Ingen Transport bijna 50 jaar aan expertise en uitstekende dienstverlening, waardoor het een vertrouwde partner is voor vele bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Bij J.W. van Ingen Transport ligt de nadruk op de distributie van temperatuurgevoelige goederen, zoals eieren, bloemen, planten, fruit en groenten. Deze producten worden dagelijks naar Duitsland, Denemarken en Zweden vervoerd, waarbij de focus ligt op het Freiburg-gebied. Dankzij een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van gekoeld transport, garandeert J.W. van Ingen Transport een efficiënte en flexibele service, die altijd gericht is op de specifieke wensen van de klant.

Het team van J.W. van Ingen Transport bestaat uit ervaren professionals die de hoogste prioriteit geven aan service en kwaliteit. Met behulp van geavanceerde automatiseringssystemen zorgen zij dagelijks voor eenefficiënte planning, facturering en procesbewaking. De omvang van het team maakt het mogelijk om flexibel te werken en snel in te spelen op de behoeften van de klant, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en klanttevredenheid die J.W. van Ingen Transport kenmerkt.

De vloot van J.W. van Ingen Transport is uitgerust met moderne technologieën zoals boordcomputers, temperatuurmonitoringssystemen en volgsystemen. Dit stelt J.W. van Ingen Transport in staat om te allen tijde degewenste informatie te verstrekken en de hoogste kwaliteit van dienstverlening te waarborgen. Met voertuigen die voldoen aan de Euro 6-emissienormen, speelt J.W. van Ingen Transport ook een rol in het beschermen van het milieu. Wij nodigen u uit om de uitstekende service en betrouwbaarheid van J.W. van Ingen Transport zelf te ervaren!

0344 - 601 595
administratie@jwvaningen.nl
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063667683773&fref=ts
https://jwvaningentransport.nl
Molenstraat 30, 4031 JS Ingen