Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v.

Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v.

Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v., gevestigd in Loenen, heeft zich gedurende meer dan 75 jaar bewezen als een betrouwbare en toonaangevende partner op het gebied van logistieke oplossingen  Met een solide geschiedenis en een sterke reputatie streeft Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. ernaar duurzame relaties op te bouwen met hun klanten. 

Het dienstenaanbod van Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. is veelomvattend en gericht op het leveren van op maat gemaakte logistieke oplossingen. Of het nu gaat om internationaal vrachtvervoer of logistieke diensten aangepast aan specifieke klanteneisen, Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. blinkt uit in het bieden van flexibele en betrouwbare oplossingen. Hun moderne wagenpark en samenwerking met wereldwijde partners onderstrepen hun toewijding aan efficiëntie en wereldwijde connectiviteit.

In Loenen, langs het Apeldoorns Kanaal, exploiteert Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. een distributiecentrum van 35.000 m², uitgerust met alle faciliteiten voor op- en overslag. Deze locatie biedt opslagmogelijkheden voor zowel korte als langere termijn, en klanten kunnen naar behoefte de benodigde ruimte huren. Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. excelleert ook in Value Added Logistics activiteiten, waaronder inpakken, ompakken, repacken en kwaliteitscontrole.

Met een persoonlijke aanpak deelt Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. graag hun diepgaande kennis en ervaring met klanten. De organisatiestructuur is plat, wat bijdraagt aan de optimale productiviteit van betrokken en vakkundige medewerkers. Het bedrijf omarmt menselijk ondernemerschap, streeft naar optimalisatie van materiaal, efficiënte communicatie en draagt zorg voor het milieu en de omgeving.

De nuchtere aanpak, betrokkenheid en korte communicatielijnen staan centraal in de reputatie van Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. als logistieke partner. Het bedrijf combineert deze kenmerken met een compleet geautomatiseerd bedrijf en een indrukwekkende vloot van 180 trailers en 90 trekkers, waardoor maximale leverbetrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

Als regisseur van transport-, logistiek- en distributieafdelingen streeft Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. ernaar het optimale uit de supply chain van hun klanten te halen. Ze zijn vooruitstrevend in automatisering, waarbij ze nieuwe ontwikkelingen in logistieke automatisering benutten om hun processen continu te optimaliseren.

Internationaal Transportbedrijf Thomassen b.v. is niet alleen een logistiek bedrijf met een rijke geschiedenis en sterke reputatie, maar ook een partner die zich onderscheidt door zijn betrokkenheid, flexibiliteit en voortdurende streven naar succes in logistieke dienstverlening.

https://www.youtube.com/watch?v=gYIb103t1R4
055 505 86 00
info@thomassen-transport.nl
https://twitter.com/ThomassenLoenen
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057359953525
https://www.thomassen-transport.nl
Voorsterweg 117, 7371 EK Loenen