Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Independent World Services BV

Independent World Services BV

Independent World Services (IWS) is een innovatief bedrijf dat voortgekomen is uit een bescheiden begin op Schiphol. Wat ooitbegon als een bijbaantje, is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op hoogwaardige service in de logistieke sector. Opgericht door Koen Aalders en Richard Schrage, heeft IWS de ambitie om het luchtvrachttransport te verbeteren, versnellen en optimaliseren.

Met een robuust netwerk dat werd opgebouwd gedurende jarenlange inzet op Schiphol, besloten de oprichters in 2009 de sprong te wagen en zo werd Independent World Services geboren, zelfs te midden van economische crisis. Deze stap getuigt van hun geloof dat succes gegarandeerd is wanneer klantgerichtheid en hoogwaardige service centraal staan. Gedreven door creatieve oplossingen, vastberadenheid en een team van enthousiaste medewerkers, heeft IWS de transformatie doorgemaakt van een ambitieuze startup naar een innovatief, flexibel en servicegericht bedrijf.

IWS biedt een uitgebreid aanbod van logistieke diensten die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten. Hun innovatieve online systeem, de IWS Webportal, vereenvoudigt het aanmelden, verzenden en volgen van zendingen. Als verlengstuk van uw organisatie is IWS in staat om snel te schakelen en beschikken ze over een uitgebreid internationaal netwerk, wat resulteert in effectieve communicatie met de juiste partijen. Stress wordt bij IWS eerder als eenstimulans dan een belemmering beschouwd, wat hun vastberadenheid toont om altijd klaar te staan voor hun klanten.

De expertise van IWS omvat verschillende aspecten van logistiek, zoals luchtvrachtexpeditie, transportdiensten, import-exportafhandeling en projectlogistiek. Ze bieden ook op maat gemaakte oplossingen voor gevaarlijke goederen, waarbij ervaren professionals zorgen voor het veilig verpakken, documenteren en vervoeren van dergelijke zendingen.

Met een eigen state-of-the-art warehouse op Schiphol biedt IWS een ruimte van 20.000 m2 die voldoet aan de hoogste moderne normen, inclusief veiligheidsvoorzieningen en milieucertificering. Hier worden diverse logistieke activiteiten uitgevoerd, waaronder opslag, distributie, en de mogelijkheid om specifieke handelingen zoals crossdocking en pick-and-pack uit te voeren.

IWS gaat zelfs verder door oplossingen te bieden voor speciale en grote logistieke projecten wereldwijd. Of het nu gaat om tentoonstellingen, filmproducties, shows, commercials of artiestentours, IWS coördineert en begeleidt het volledige logistieke proces van begin tot eind, inclusief douaneafhandeling.

Met hun innovatieve benadering, flexibiliteit en toewijding om altijd een stap verder te gaan, zorgt IWS ervoor dat uw logistieke behoeften worden vervuld met de hoogste standaard van service en betrouwbaarheid.

https://www.youtube.com/watch?v=r0Onrb3R8JU
020 354 00 69
info@iws-schiphol.nl
https://twitter.com/iwsschiphol
https://www.facebook.com/IWSBV
https://www.iws-schiphol.nl
Changiweg 1, 1437 EP Rozenburg