Logo_persbericht_van_wieren

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden heeft Van Wieren Special BV onlangs een nieuwe Volvo FH500 met gestuurde voorloopas aan de vloot toegevoegd. Vanuit de Noordoostpolder is Van Wieren Special BV al bijna 75 jaar een begrip voor zwaar, exceptioneel en speciaal transport. Dit meldt Nijwa Groep. 

Naast het vervoeren en distribueren van zelfrijdende machines tot een gewicht van 100 ton wordt rijdt Van Wieren onder andere ook met onderdelen voor windmolenparken, gasturbines en pijpleidingen.

Dit specialistische werk vraagt veel van de Van Wieren vloot. Het wagenpark van Van Wieren bestaat dan ook uit een groot aantal trekkende krachtpatsers in meerdere varianten zoals 4x2, 6x4, 8x4 en 10x4 trekkers en o.a. 8x2 kraanwagens. Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden is sinds kort een nieuwe Volvo FH met gestuurde voorloopas aan de vloot toegevoegd.

De nieuwe Volvo is ruim uitgerust met o.a. een Globetrotter XL cabine, standaard I-Parkcool en alle nodige veiligheidssystemen. De trekker is geleverd door Nijwa Groep. "De combinatie van Volvo met haar grote comfort en hoge veiligheidsniveau en de betrokkenheid van de mensen van Nijwa Zwolle zorgt ervoor dat we al ruim 35 jaar samenwerken", geeft Richard de Graaf, directeur van Van Wieren Special BV, aan.

Door: Nationale Transportgids