Normal_daf_nederland

Er is in Nederland een tekort aan voertuigtechnici en ook DAF voelt dat. Daarom hebben DAF Nederland en de Nederlandse DAF-dealers samen de campagne 'Made for DAF' opgezet om meer monteurs te werven. Dit meldt TTM.

DAF Nederland doet het goed: één op de drie nieuw-verkochte vrachtwagens is een DAF. Dat betekent echter ook dat het tekort aan voertuigtechnici zeker voelbaar is bij het bedrijf. "In ons Nederlandse netwerk van meer dan 70 servicelocaties is voldoende plaats voor enthousiaste monteurs", vertelt Michiel Kuijs, algemeen directeur van DAF Nederland. "Voor enthousiaste voertuigtechnici hebben we werk in overvloed!"

Made for DAF

De campagne 'Made for DAF' heeft als doel potentiële monteurs te enthousiasmeren voor een baan bij DAF. De nadruk ligt op de verschillende aspecten die de baan interessant en uitdagend maken. Kuijs geeft aan dat er veel ontwikkelingen in technologie en digitalisering plaatsvinden in de truck-wereld en dat dit voor technici interessant kan zijn. "Daarnaast heb je mooie doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden", voegt hij daaraan toe.

'Made for DAF' wordt zowel lokaal uitgerold door dealers als online door DAF Nederland. Meer informatie is te vinden op de website van DAF Nederland.

Door: Nationale Transportgids