Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Freight 4U Logistics B.V.

Freight 4U Logistics B.V.

Freight 4U Logistics is een logistieke dienstverlener die gevestigd is in Spijkenisse, in de buurt van de terminals in dehaven van Rotterdam. Het bedrijf heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor klanten dankzij depersoonlijke service en de "hands on" mentaliteit.

Freight 4U Logistics beschikt over een uitgebreide ervaring inwereldwijde transporten en andere gerelateerde logistieke diensten. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibiliteit enklantgerichte aanpak. Voor iedere klant wordt een op maat gemaakte oplossing geboden, waarbij rekening wordtgehouden met de specifieke wensen en behoeften. Bij Freight 4U Logistics staat de klant centraal en wordt ergestreefd naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om aan uw behoeften te voldoen. Ons portfolio omvat consolidaties,pick-and-pack en deur-tot-deur-oplossingen. Wij begrijpen dat elke zending uniek is en daarom werken wij nauwmet u samen om een persoonlijke service te bieden die aan uw specifieke eisen voldoet.Ons wereldwijde netwerk van onafhankelijke expediteurs stelt ons in staat u uitzonderlijke service te bieden, waaruw zending ook naartoe gaat. We hebben partnerschappen opgebouwd met gerenommeerde vervoerders enagenten over de hele wereld, zodat uw vracht van begin tot eind in goede handen is. Ons team van experts staataltijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u op de hoogte te houden van de status van uw zending.Bij Freight 4 U Logistics geloven we dat communicatie de sleutel is tot een succesvolle verzending. Daarom houdenwij u van elke stap op de hoogte, vanaf het moment dat uw zending ons magazijn verlaat tot het moment dat dezeop de eindbestemming aankomt. Wij doen er alles aan om u een betrouwbare en efficiënte service te bieden die uwverwachtingen overtreft.


Freight 4U Logistics staat klaar om uw logistieke uitdagingen aan te gaan!

https://www.facebook.com/watch/?v=374663896661264
085 - 300 13 30
rotterdam@freight4ulogistics.nl
https://www.facebook.com/freight4
https://www.freight4ulogistics.nl
Eidsonweg 7-01, 3208 KB Spijkenisse