Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

DTC Surhuisterveen

DTC Surhuisterveen

De Transport Compagnon (DTC) in Surhuisterveen is een transportbedrijf dat zich richt op logistieke oplossingen voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder nationaal en internationaal transport, koeriersdiensten, opslagfaciliteiten en distributie.

DTC Surhuisterveen heeft een vloot van verschillende voertuigen, waaronder vrachtwagens, bestelwagens en koeriersauto's, die worden ingezet om goederen te vervoeren en te leveren. Het bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een dorp in de provincie Friesland in Nederland, en richt zich vooral op klanten in het noorden van Nederland.

Naast de transportdiensten biedt DTC Surhuisterveen ook opslagfaciliteiten aan. Het bedrijf beschikt over een eigen opslagruimte, waar klanten hun goederen kunnen opslaan. Daarnaast biedt DTC Surhuisterveen ook distributiediensten aan, waarbij goederen worden verdeeld en geleverd aan verschillende afleveradressen.

Klanten kunnen via de website van DTC Surhuisterveen contact opnemen met het bedrijf om meer informatie te krijgen over de diensten die worden aangeboden en om een offerte aan te vragen voor het transport van hun goederen.

https://www.youtube.com/watch?v=Lq5S6tIsZQk
0512-368000
planning@dtcsurhuisterveen.nl
https://twitter.com/DTCSurhuisterve
https://www.facebook.com/detransportcompagnon
https://www.instagram.com/detransportcompagnon
https://detransportcompagnon.nl
Fahrenheitlaan 6H, 9207 HE Drachten – Azeven