Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Cross Ocean BV

Cross Ocean BV
apartment Weena 256, 3012 NJ Rotterdam

Cross Ocean B.V., gevestigd in het bruisende zakendistrict van Rotterdam aan Weena 256, vormt een cruciale schakel in de wereld van logistiek en scheepvaart sinds 1980. Als volledige dochteronderneming van COSCO SHIPPING (Europe) GmbH, een onderdeel van het China COSCO SHIPPING Corporation Limited, biedt Cross Ocean B.V. een ruim aanbod aan doorstuur- en logistieke diensten. Onze locatie fungeert als kernpunt voor onze Algemene Agentuur- en Logistieke Diensten, evenals voor onze vrachtbemiddeling en charteractiviteiten voor COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd.

Met een team van 13 toegewijde professionals zijn we er trots op onze klanten een uitgebreide logistiekeervaring te bieden. Onze Algemene Agentuurafdeling is gespecialiseerd in het efficiënt afhandelen van schepen in de haven, terwijl onze Logistieke Dienstenafdeling zich toelegt op het naadloos regelen van ladingverplaatsingen van begin tot eind. Geen lading is te groot voor onze Chartering Department; wij vindenaltijd een passend schip, ongeacht de omvang van de lading.

Als onderdeel van het uitgebreide netwerk van COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd., hebben we toegang tot een uniek dienstenportfolio. Hierdoor kunnen we wereldwijd transportoplossingen bieden voor alle soorten vracht, van klein tot groot. Onze locatie in Rotterdam, een van 's werelds belangrijkste havens, stelt ons in staat om te opereren als een betrouwbare schakel in de logistieke keten, en we zijn er trots op onze klanten een scala aan opties te bieden voor hun transportbehoeften binnen en buiten Europa.

010 - 224 83 00
info@crossocean.nl
Rotterdam
http://httpa://www.crossocean.nl
Weena 256, 3012 NJ Rotterdam