Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Chemship B.V.

Chemship B.V.

Chemship B.V. is een toonaangevend bedrijf met een rijke traditie in het bedienen van de scheepvaartroutes van en naar de Middellandse Zee. Het beschikt over een geavanceerde vloot van roestvrijstalen chemische tankers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, volgens de normen van  gerenommeerde olie- en chemische bedrijven. Met een uitgebreid assortiment diensten voor het vervoer van vloeibare bulkmaterialen, waaronder gespecialiseerde chemicaliën, plantaardige oliën, zuren, smeeroliën, aromaten en schone aardolieproducten, biedt Chemship B.V. trots haar expertise en capaciteit aan.

Het bedrijf streeft er altijd naar om haar klanten op de eerste plaats te zetten en levert een eersteklas service, waarbij veiligheid, kwaliteit en milieubescherming als hoogste prioriteit worden beschouwd. Met een sterke focus op klantbehoeften is Chemship B.V. in staat om flexibele oplossingen te bieden voor zeevrachtbehoeften in de chemische sector.

Als een vooraanstaande speler in de chemische logistiek, beschikt Chemship B.V. over multifunctionele chemische tankers die ontworpen zijn om een breed assortiment aan vloeibare bulkmaterialen te vervoeren. Het bedrijf onderhoudt wereldwijde routes, met bijzondere aandacht voor belangrijke trajecten, zoals van de Oostelijke Middellandse Zee naar Noordwest-Europa en van de Oostelijke Middellandse Zee naar de Verenigde Staten, en vice versa.

Duurzaamheid is een belangrijke waarde voor Chemship B.V., en het biedt dan ook graag duurzame zeetransportoplossingen voor gespecialiseerde chemicaliën. Het bedrijf faciliteert ook transshipmentdiensten, opslagregelingen en leveringen via alternatieve vervoerswijzen om aan de uiteenlopende uitdagingen van klanten te voldoen.

Met een stimulerende werkomgeving die parallel loopt met de voortdurend veranderende wereld van logistiek, moedigt Chemship B.V. haar medewerkers aan om snel te reageren op marktontwikkelingen. De flexibele vloot van het bedrijf kan naadloos inspelen op de specifieke eisen van klanten met betrekking tot tijdige levering van goederen.

Het voordeel van de positie als kleine en toegewijde operator in de uitgestrekte wereld van chemische logistiek stelt Chemship B.V. in staat om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Het management en het personeel zijn verheugd om ondersteuning te bieden bij alle gespecialiseerde chemische zeevrachtvragen. Of het nu gaat om vervoer van gespecialiseerde chemicaliën, plantaardige oliën of andere vloeibare bulkmaterialen, Chemship B.V. wordt algemeen beschouwd als de eerste en beste keuze.

https://www.youtube.com/watch?v=YLPRFGezRrY
0346 599 899
chartering@chemship.com
https://www.facebook.com/pages/Chemship-BV-Capelle-ad-IJssel-346156538735217/346156538735217
https://www.chemship.com/
Essebaan 65, 2908 LJ Capelle aan den IJssel