Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

BKV

BKV

Barneveldse Kraanverhuur (BKV) is geen doorsnee kraanverhuurbedrijf; het is een veelzijdige partner met een rijke geschiedenis en een toewijding om het beste uit elk project te halen. Van oorsprong een klein eenmansbedrijf in het buitengebied van Barneveld, is BKV uitgegroeid toteen gerespecteerde specialist in hijswerk, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten.

Met veertien mobiele telescoopkranen variërend van 40 tot 750 ton, staat BKV garant voor de juiste kraan voor elk project. Of het nu gaat om het plaatsen van windturbines met een ashoogte van 100 meter in Lelystad, waarbij de nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 indrukwekkende prestaties levert, of het hanteren van complexe hijsuitdagingen, BKV heeft bewezen klaar te staan voor diverse opdrachten.

Wat BKV onderscheidt, gaat verder dan de machines. Onze benadering is gebaseerd op drie essentiële principes: veiligheid, inventiviteit en betrouwbaarheid. Veiligheid betekent niet alleen bekwame machinisten, maar ook het anticiperen op de omgeving en werkprocessen. Inventiviteit is de sleutel tot het vinden van slimme oplossingen, zoals het ontwikkelen van specialistisch hijsgereedschap, wat niet alleen efficiënt is maar ook kosteneffectief. Betrouwbaarheid vertaalt zich in het nakomen van planningen, flexibiliteit bij onverwachte wijzigingen en het regelen van alle aspecten van het hijsproces.

BKV biedt volledige ontzorging. Of het nu gaat om rijplaten, een gedegen hijsplan, horizontaal transport of een montageploeg, BKV neemt alles uit handen, waardoor u kunt vertrouwen op efficiëntie en kwaliteit. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1969, put BKV uit jarenlange ervaring in het vak. Ons team van vakbekwame machinisten staat dagelijks klaar om uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland van dienst te zijn.

In een tijd waarin efficiënt werken cruciaal is, beweegt BKV actief mee met marktontwikkelingen. De aanschaf van de LTM-1750, een 750-tons mobiele kraan met een maximale hijshoogte van 150 meter, getuigt van ons streven naar innovatie en het bieden van de beste oplossingen. Als BKV geloven we dat efficiënt werken de sleutel is tot succes, en we nodigen u uit om dit zelf te ervaren. Welkom bij Barneveldse Kraanverhuur, waar vakmanschap, betrouwbaarheid en inventiviteit samenkomen voor het beste resultaat.

https://www.youtube.com/watch?v=y2oyd0lmUDU
0342 492 464
info@bkv.nl
https://twitter.com/BKV_Barneveld
https://www.facebook.com/BarneveldseKraanVerhuur
https://www.instagram.com/barneveldsekraanverhuur
https://www.barneveldsekraanverhuur.nl
Nijkerkerweg 138, 3771 LB Barneveld