Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Agrar Transport B.V.

Agrar Transport B.V.

Agrar Transport BV is een in Heerlen gevestigd transportbedrijf dat een breed scala aan transportdiensten aanbiedt, zoals internationaal wegtransport, containertransport, intermodaal transport en speciaal transport. Het bedrijf heeft een modern wagenpark met verschillende soorten voertuigen, waaronder trekkers, opleggers en bestelwagens, die geschikt zijn voor verschillende soorten goederen en transportbehoeften.

Agrar Transport BV hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Het bedrijf werkt met ervaren chauffeurs die de nodige certificeringen en opleidingen hebben gevolgd om veilig en efficiënt goederen te transporteren. Het wagenpark wordt regelmatig onderhouden en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Het bedrijf is actief in verschillende sectoren, waaronder transport van voedsel, farmaceutische producten, bouwmaterialen en industriële goederen. Agrar Transport BV heeft een uitgebreid netwerk van partners en klanten in Europa en biedt op maat gemaakte oplossingen voor verschillende transportbehoeften.

Agrar Transport BV is onderdeel van de Agrar Group, een Nederlands bedrijf dat actief is in verschillende sectoren, waaronder transport, logistiek, handel en productie van agrarische producten en grondstoffen. Dankzij de samenwerking binnen de Agrar Group heeft Agrar Transport BV toegang tot een brede kennis- en expertisebasis, waardoor het bedrijf haar dienstverlening voortdurend kan verbeteren en optimaliseren.

045 5411355
inge@agrartrucks.com
https://www.facebook.com/Agrartransportbv/
https://www.instagram.com/agrartrucks/
https://agrartrucks.com/
Oude Roderweg 6, 6422 PE Heerlen