Logo_nufam

Van 28 september tot en met 1 oktober 2017 vindt de internationale vakbeurs voor bedrijfsvoertuigen, de NUFAM, in Karlsruhe plaats. Deze beurs in Zuid-Duitsland presenteert het gehele portfolio uit de bedrijfsvoertuigenbranche. Voor Nederlandse vakbezoekers en besluitvormers uit de transport- en logistieke sector, de automotive-industrie en de bouwsector heeft de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) nog enkele gratis toegangskaarten beschikbaar. 

De NUFAM in Karlsruhe is hét trefpunt voor producenten, handelaars, inkopers en gebruikers van bedrijfsvoertuigen in alle gewichtsklassen. Tevens zullen onder meer carrosseriebedrijven en firma’s voor trailers en opbouwsystemen, banden, kranen en hijsinstallaties, telematica-oplossingen en gespecialiseerde toeleveranciers aanwezig zijn. “De beurs biedt Nederlandse vakbezoekers de perfecte gelegenheid om bedrijfsvoertuigen te kopen, verkopen en nieuwe contacten te leggen met fabrikanten, dealers en dienstverleners uit de transport- en logistieke sector”, aldus Inge Overdijkink van de DNHK. 

Tijdens de vierdaagse beurs vindt een speciale telematicadag plaats en zijn gratis lezingen door branche-experts georganiseerd. Tevens krijgen bezoekers op het beursterrein live voorbeelden te zien van de nieuwste voertuigtechnologie, opbouwsystemen en vrachtbeveiligingsconcepten.
Voor de promocode voor het bestellen van toegangskaarten en meer informatie over de NUFAM, zie de website van de DNHK: www.dnhk.org/NUFAM.